הפסקת התרופה REMOTIV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת התרופה REMOTIV
    תומר
    25/01/2009

שלום.בשל חרדה קיבלתי מרופא המשפחה את התרופה REMOTIV אותה לקחתי במשך חודשיים. לאחר שלא נראתה הטבה הפסקתי עם התרופה. כמס' ימים לאחר הפסקת התרופה החלו להופיע לי פסיקולציות/התכווצויות לא רצוניות של השרירים בגוף(ידיים/רגליים/פנים) ורעידות קלות. מאז הפסקת התרופה חלפה כבר חצי שנה אבל ההתכווצויות לא חולפות! עשיתי בדיקות דם ובדיקות אצל הנוירולוג ללא כל אבחנה או ממצא. האם נעשה לי נזק בלתי הפיך במוח בשל התרופה הזו (שבכלל ייעודה הוא לדיכאון ולא לחרדה). אני עכשיו עוד יותר בחרדה בגלל ההתכווצויות ורוצה לקבל טיפול ב-SSRI אבל חושש שמא הם יגרמו לטיקים בגוף ורעידות אף בעוצמה חזקה יותר ממה שעשו הרמוטיב.אשמח לדעת על הסיכונים של ה-SSRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת התרופה REMOTIV

הוספת תגובה

• הפסקת רמוטיב

ד''ר אביבית גולן כהן
    26/01/2009

תומר שלום
    בספרות הרפואית לא מתוארות פסיקולציות בהקשר עם הפסקת רמוטיב.
    ידוע שחרדה מחמירה תופעה של פסיקולציות ( אך לא גורמת אותן) ואולי ההפסקה של הרמוטיב הגבירה את החרדה ואיתה את הפסיקולציות.
    לגבי SSRI- תופעות הלוואי השכיחות הן: דיכוי התיאבון, כאבי ראש והפרעות בשינה . בדרך-כלל תופעות אלה קלות וחולפות עם הזמן.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו