אלרגייה לוולטרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגייה לוולטרן
    הלה מועלם
    26/01/2009

ערב טוב! לאחר ניתוח ברך, נשלחתי לשיקום באחד המוסדות הרפואיים באר עם המסמכים הרפואיים וסכום מחלה. כיום השחרור מהשיקום, הרגשתי כאבים עזים, ובקשתי משכך כאבים. האחות הזריקה לי וולטרן ללא ידיעתי, וזאת כאשר היה ידוע להם מהרישומים וכן מהצהרתי עוד קודם כי הנני רגישה לתרופות ובניהן וולטרן. לא למותר לציין כי לאחר מספר דקות "פרחתי" וכולי התנפחתי, מיד הזמינו לי אמבולנס ופינו אותי לביה"ח לטיפול נמרץ, עם קשיי נשימה ותופעות נוספות. כאמור, בעקבות אותה זריקה חיי אינם חיים, בסמוך עברתי ארוע לב וארוע מוחי שלרופאים לא היה הסבר לכך. האם יש קשר בין הוולטרן לארועים האחרים, האם אפשר לקשור בין הארועים, בהתחשב שהנני כבת 76 שנים. קראתי פסק דין בו נתת חוות דעת רפואית לגבי רגישות לתרופות. הנני יוצאת מנקודת הנחה כי אפשר לקבל ממך יעוץ פרטי באם אשקול להגיש תביעה נזיקים אך הנני מעוניינת לשוחח עימי על כך ואשמח אם תיצור עימי קשר בהקדם האפשרי. ערב טוב ותודה מראש הלה. 0522620944

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגייה לוולטרן

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    27/01/2009

ללא ידיעת החומר הרפואי על בוריו קשה לענות לך לגבי הקשר בין התגובה האלרגית לשאר הבעיות. איני עוסק במתן חוות דעת רפואיות בנושא רשלנות אלא אם החומר נבחן קודם ע"י עו"ד העוסק בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול בתיק עבר לעורך דין שיגיש

הלה מועלם
    27/01/2009

תביעה. אבל לצורך העניין, ברצוני לדעת ברשותך, מהם המסמכים שאצטרך להעביר לעיונך? תודה, הלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו