מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ רפואיסקרן26/01/2009
ערב טוב הערב לפני כשעתיים הרגשתי חולשה ברגליים כאשר לאחר כשעה הרגשתי בנוסף כאילו גודש בעיניים, כאילו הן מעט נפוחות ועייפות. בדקתי לחץ דם והממוצע הוא 138/91 ודופק 90 בשעה האחרונה מרגיש גם קור מעט מעל הרגיל ורעד מידי פעם בעיקר ברגליים ובידיים. לציין כי כשיש לי הרגשות כאלה יש לי גם הרגשה שאני צריך לצאת לשירותים, אבל לרוב ללא יציאה. האם התופעות מדאיגות ? מה יכולה לניות הבעיה ? האם לחץ הדם לא מעט גבוה ? עוד עיצות ? (דווקא היום ישנתי צהריים כשעתיים שלא כרגיל, אני לא נוהג לישון צהריים) אגב, בן 41 לא שותה, לא מעשן נ.ב. אתמול הייתי אצל הרופא בגלל תחושה של בלוטות בלסת תחתונה שאני מרגיש ב3-4 השבועות האחרונים, הוא אומנם הרגיש אותן מעט גדולות אך אמר כי לא דואג כי הן זזות ובעלות מירקם חלק. האם יש קשר ? יתכן כי הבלטות יגדלו כחודש לפני דמחלה ויראלית מתחילה ללא כל סימנים נוספים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ רפואי
ד''ר אביבית גולן כהן26/01/2009אני שלום
לפי התאור שלך מדובר בהרגשת חולשה ותחושת קור ורעד. אם המצב זמני לעיתים הוא מבטא תופעות המתאימות למחלה זיהומית . מכיוון שבבדיקתך היו גם בלוטות למפה מוגדלות זה תורם למחשבה שאכן מדובר במחלה כזאת ( לפעמים הבלוטות גדלות לפני שיש סמני מחלה אחרים).
לחץ הדם היה מעט גבוה, אך לא אמור לייצר הרגשה מהסוג שהרגשת.
בכל מקרה, יש סיבות רבות נוספות שיכולות להתקשר עם התאור שלך ולכן אני ממליצה בחום, שאם התלונות לא יחלפו תוך יום-יומיים , תחזור לרופא המשפחה כדי שישלים את הברור.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו.....
סקרן26/01/2009תודה אילו תופעות מהן אם ממשיכות עוד יום יומיים מחייבות בירור רפואי ? אילו סיבות עוד באות בחשבון ? האם דברים מסוכנים ? מה עוד יכול להיות פרט למחלה ויראלית ? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לבדיקה
ד''ר אביבית גולן כהן27/01/2009סקרן שלום
אם החולשה ו/או תחושת הרעד לא חולפות תוך יום יומיים יתכן ומדובר במחלה זיהומית אחרת- למשל זהום חיידקי שצריך לטפל בו ע"י אנטיביוטיקה . תתכן גם מחלה דלקתית אחרת .
מחלות אילו אמנם אינן מדאיגות במיוחד אך צריך לטפל בהן כדי שיחלפו.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)