יעוץ רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ רפואי
    סקרן
    26/01/2009

ערב טוב הערב לפני כשעתיים הרגשתי חולשה ברגליים כאשר לאחר כשעה הרגשתי בנוסף כאילו גודש בעיניים, כאילו הן מעט נפוחות ועייפות. בדקתי לחץ דם והממוצע הוא 138/91 ודופק 90 בשעה האחרונה מרגיש גם קור מעט מעל הרגיל ורעד מידי פעם בעיקר ברגליים ובידיים. לציין כי כשיש לי הרגשות כאלה יש לי גם הרגשה שאני צריך לצאת לשירותים, אבל לרוב ללא יציאה. האם התופעות מדאיגות ? מה יכולה לניות הבעיה ? האם לחץ הדם לא מעט גבוה ? עוד עיצות ? (דווקא היום ישנתי צהריים כשעתיים שלא כרגיל, אני לא נוהג לישון צהריים) אגב, בן 41 לא שותה, לא מעשן נ.ב. אתמול הייתי אצל הרופא בגלל תחושה של בלוטות בלסת תחתונה שאני מרגיש ב3-4 השבועות האחרונים, הוא אומנם הרגיש אותן מעט גדולות אך אמר כי לא דואג כי הן זזות ובעלות מירקם חלק. האם יש קשר ? יתכן כי הבלטות יגדלו כחודש לפני דמחלה ויראלית מתחילה ללא כל סימנים נוספים ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ רפואי

הוספת תגובה

• ייעוץ רפואי

ד''ר אביבית גולן כהן
    26/01/2009

אני שלום
    לפי התאור שלך מדובר בהרגשת חולשה ותחושת קור ורעד. אם המצב זמני לעיתים הוא מבטא תופעות המתאימות למחלה זיהומית . מכיוון שבבדיקתך היו גם בלוטות למפה מוגדלות זה תורם למחשבה שאכן מדובר במחלה כזאת ( לפעמים הבלוטות גדלות לפני שיש סמני מחלה אחרים).
    לחץ הדם היה מעט גבוה, אך לא אמור לייצר הרגשה מהסוג שהרגשת.
    בכל מקרה, יש סיבות רבות נוספות שיכולות להתקשר עם התאור שלך ולכן אני ממליצה בחום, שאם התלונות לא יחלפו תוך יום-יומיים , תחזור לרופא המשפחה כדי שישלים את הברור.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו.....

סקרן
    26/01/2009

תודה אילו תופעות מהן אם ממשיכות עוד יום יומיים מחייבות בירור רפואי ? אילו סיבות עוד באות בחשבון ? האם דברים מסוכנים ? מה עוד יכול להיות פרט למחלה ויראלית ? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניה לבדיקה

ד''ר אביבית גולן כהן
    27/01/2009

סקרן שלום
    אם החולשה ו/או תחושת הרעד לא חולפות תוך יום יומיים יתכן ומדובר במחלה זיהומית אחרת- למשל זהום חיידקי שצריך לטפל בו ע"י אנטיביוטיקה . תתכן גם מחלה דלקתית אחרת .
    מחלות אילו אמנם אינן מדאיגות במיוחד אך צריך לטפל בהן כדי שיחלפו.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו