מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאריות וירוס או התחלה של דלקת?יאיר02/02/2009
מה-31.12 הייתי חולה במחלה דמוית שפעת (בעיקר חום 3.8 וכאבי שרירים) למשך 3 ימים. מהיום האחרון של המחלה ועד היום יש לי כאב במפרק/שריר הלסת ושרירים תפוסים לסירוגין (עורף, גב תחתון וקצת צד הבטן). בנוסף יש לי כאב בכפות הרגליים בהפעלת לחץ בכריות הקדמיות. פרט לכך אני מרגיש טוב. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה, אתופן וסלקוקס (לפי סדר זה, 10 ימים כל תרופה. לא הועילו). תוצאות בדיקות דם שנלקחו ב-18.1 (החריגים או הגבוליים): EBV VCA_IgG - Positive 611 (אבי היה חולה לפני מספר חודשים אז חשדתי) EBV.EBNA 206 - Positive ANTINUCLEAR Ab - negative ESR - 38 PLT - 198 CRP - 0.65 RHEUMATOID FACTOR <9.75 RBC - 4.73 HCT - 42.5 MCH - 30.9 BASO abs - 0 HYPO % - 0.7 MICRO% - 0.3 MACRO% - 0.6 GOT,GPT,LDH,CPK - כולם בתחום (די באמצע). הרופאה שלי לא יודעת מה לעשות. זה שאריות וירוס? דלקת פרקים? אחר? תודה על הכל מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס מול דלקת פרקים
ד''ר גרי בלומברג03/02/2009שלום, יאיר
כאבים בשרירים ופרקים מאוד נפוצים בזמן מחלת חום וגם זמן מה אחריה. בבדיקות דם שלך אין עדות לנוכחות מחלת פרקים. יש עדות לזיהום בעבר של מחלת הנשיקה (שהיא נגרמת ע"י וירוס) - לא ניתן להגיד אם לפני חודש או לפני שנים.
למרות שמהלך המחלה ארוכה מהרגיל, לדעתי אין מה לדאוג. תנסה לחזור לפעילות גופנית רגילה, אני חושבת שתעזור.
אם אין שיפור עוד כשבועיים או יש החמרה - תחזור לרופאת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)