שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת
    יערה
    02/02/2009

שלום רב, אני בת 24, בריאה בדרך כלל. ביום שישי התחלתי להרגיש לא טוב, אתמול (יום א') עלה לי מעט החום ל-38.2, החום עדיין קיים היום והוא בין 37.8- 38.1 אני סובלת מכאבי בטן, גב, מעט שרירים (ידיים, רגליים) ושיעולים קלים. ובשעות האחרונות הכאב מעט החמיר- התחילה לי נזלת קלה, והתחיל לכאוב לי בעצם בין השדיים- כל פעם שאני לוקחת נשימה עמוקה או שאני משתעלת, כמו כן הכאב בגב התחתון גם החמיר, וגם אני מרגישה קושי קל לנשום- אולי זה קשור לכך שעקב פיצוץ בצינור בדירה והשארת הרצפות פתוחות כל הדירה שלי מלאה אבק. מכיוון שאני סטודנטית וזה מאוד בעייתי מבחינתי להפסיד את הלימודים- החלטתי ללכת אתמול והיום ללימודים, ומחר אני מקווה גם ללכת (כמובן שאני יושבת רחוק מכולם- כדי למנוע מהם להדבק ממני). הייתי אצל הרופאה באוניברסיטה שאמרה לשתות הרבה, לנוח, בנוסף לכך היא נתנה לי כדור נגד ליחה (הבעיה היא שבית המרקחת אינו קרוב לביתי ואין לי כוח לנסוע לקנות את התרופה אז ויתרתי על כך). השאלה שלי עד כמה זמן מחלת השפעת יכולה להמשך? וכיצד אני יכולה להפחית את משכה? והאם זה הגיוני שיכאבו לי השרירים כתוצאה משפעת? (בעבר זה מעולם לא קרה לי) וכיצד אדע אם מומלץ לחזור לביקורת אצל הרופאה? תודה רבה ולילה טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת

הוספת תגובה

• שפעת

ד''ר גרי בלומברג
    03/02/2009

שלום, דניאל

נשמע כמו מחלה וירלית "רגילה" אבל אם אין שיפור בעוד כמה ימים תפני לבדיקה של רופא/ת המשפחה. מהלך המחלה יכולה להיות יומיים-שלושה אבל לפעמים יותר משבוע. יש שגורסים שויטמין C מגן וגם מקצר - אפשר לנסות.

כאבי שריר מאוד נפוצים בשפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו