מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחי רדומהאורלי03/02/2009
שלום, אני בת 23. לפני שנה וחצי נשברה לי חתיכה מאחת השיניים בלסת התחתונה. האזור לא כאב ולא הציק. לפני כמה חודשים הלכתי לבדיקה לרופא שיניים ונאמר לי שיש צורך בטיפול שורש, אך לא דחוף. לפני כמה שבועות התחילו כאבים באזור, גרמו גם לכאב בגרון באותו צד ולעתים גם הקרינו לאוזן. הכאב עבר לאחר אקמולי נוזלי במינון נמוך (10 מ"ל). מזה יומיים אני מרגישה הרדמות (תחושה כמו אחרי הרדמה מקומית בטיפול שיניים) של כמעט חצי פנים (באותו צד) - לחי שפה, נחיר, עין. בבדיקת רופא שיניים - דרוש טיפול שורש, שוב - לא דחוף, אין צורך באנטיביוטיקה כי יש רגישות לקור. כמו-כן, בשבועיים האחרונים היו כ-10 אירועים של דימום ספונטני מהאף. (קבלתי מכה באף לפני כחודש וחצי אך אז הכאב חלף במהרה וללא דימום). אני כמובן אפנה בהקדם לרופא משפחה לבדיקה ובירור, אך הייתי רוצה לדעת מראש מה יכול להיות פשר כל הסימנים הללו. האם לדעתך יש קשר בין תחושת ההרדמות לשן? בתודה מראש, (וסליחה על האורך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי ...
אליהו03/02/2009לדעתי מעורב בסיפור גם עצב כלשהוא שהוא בעצם גורם לחוסר התחושה האם חוסר התחושה הוא תמידי או לסירוגין ? יתכן כי בגלל השן או המכה נפגע איזה עצב או שעצב כלשהוא לחוץ באזור וגורם לחוסר התחושה. אני חושב שכבר היית צריכה לגשת לרופא לבדיקה אם חוסר התחושה נמשך כבר כמה ימים. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחי רדומה ודימום מהאף
ד''ר גרי בלומברג03/02/2009שלום, בר
ההירדמות יכולה לנבוע מלחץ על עצב באזור השיניים. כדאי לעבור את טיפול השורש.
דימום מהאף מאוד נפוץ. קשור לנימיות פגיעות בריריות האף. יובש הרבה פעמים הסיבה. היות וזה קרה הרבה לאחרונה, כדאי לעשות בדיקות דם של ספירת דם ותפקודי קרישה.
לא רואה קשר בין שתי התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)