מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנת תסמינים גופנייםדוד11/02/2009
שלום רב,גילי הוא 27 ומזה כשנה וחצי אני סובל מהתסמינים הבאים: (שמגיעים במספר גלים ארוכים ביום - כל יום) -חוסר שקט קשה שמתבטא בהרגשה נוראית ומחשבות שליליות על העתיד -קיבה קשה וכתוצאה מכך גם טחורים -סחרחורת וחוסר מיקוד -יכולת התבטאות חלשה מאוד (כמו אין כח לדבר בזמן "הגל") -התכווצויות לא רצוניות וחזקות(כמו רעידות) של שרירים בגוף -תחושה של גוש בגרון ובחזה סטטוסים נוספים: אני אדם עובד 9 שעות ביום,מתפקד,לא לוקח תרופות,תיאבון ומצב רוח טוב. בדיקות הדם ובדיקת EMG תקינות. גם שכאין את ה"גלים" האלו,אני מרגיש תשוש,מרוקן אנרגיות,עייף ומרגיש רע. בהתאם למידע שמסרתי,מה יכולה להיות האבחנה?ואיך אפשר לצאת מזה אם בכלל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי11/02/2009לפני שאענה לך חשוב לי לדעת מה אתה חושב שיש לך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ההודעה
דוד12/02/2009שלום פרופסור.אני חושב על אפשרות שאלו התקפי חרדה או אולי דיכאון. כמו כן,אני חושב שמדובר בתופעות גמילה של קלונקס שלקחתי שבועיים רצוף והפסקתי איתו סמוך להתחלת הסימפטומים הקשים שתיארתי בהודעתי הקודמת. אני לא יודע מה הביא את מה,ההתקפי חרדה הביאות את החמרת התופעות,או שהתופעות של החרדה הן פשוט בגלל משהו כימי(כלומר הפסקת הקלונקס שידוע ככדור בעל השפעה חזקה על מערכת העצבים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי12/02/2009כאשר לקחת קלונוקס חשת בטוב? אם הפסקת הקלונקס גרמה החמרת תופעות נראה לי שזה לא עקב תסמונת גמילה אלא עקב העובדה שאתה צריך טיפול. האם ניסית טיפול שונה מקלונקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
דוד13/02/2009לפני שנגעתי בקלונקס התלונות לא היו בחומרה או בעוצמה כזאת! אחרי הפסקת הקלונקס התחילו הסחרחורת והתחושות הקשות. לא ידעתי לפני הקלונקס מזה רעידות שרירים.כל מי שרואה אותי שואל אותי כל הזמן האם אני עייף... כי העיניים שלי נראות מאוד עייפות למרות שאני ישן 7.5 שעות בממוצע כל לילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)