אבחנת תסמינים גופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנת תסמינים גופניים
    דוד
    11/02/2009

שלום רב,גילי הוא 27 ומזה כשנה וחצי אני סובל מהתסמינים הבאים: (שמגיעים במספר גלים ארוכים ביום - כל יום) -חוסר שקט קשה שמתבטא בהרגשה נוראית ומחשבות שליליות על העתיד -קיבה קשה וכתוצאה מכך גם טחורים -סחרחורת וחוסר מיקוד -יכולת התבטאות חלשה מאוד (כמו אין כח לדבר בזמן "הגל") -התכווצויות לא רצוניות וחזקות(כמו רעידות) של שרירים בגוף -תחושה של גוש בגרון ובחזה סטטוסים נוספים: אני אדם עובד 9 שעות ביום,מתפקד,לא לוקח תרופות,תיאבון ומצב רוח טוב. בדיקות הדם ובדיקת EMG תקינות. גם שכאין את ה"גלים" האלו,אני מרגיש תשוש,מרוקן אנרגיות,עייף ומרגיש רע. בהתאם למידע שמסרתי,מה יכולה להיות האבחנה?ואיך אפשר לצאת מזה אם בכלל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנת תסמינים גופניים

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    11/02/2009

לפני שאענה לך חשוב לי לדעת מה אתה חושב שיש לך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ההודעה

דוד
    12/02/2009

שלום פרופסור.אני חושב על אפשרות שאלו התקפי חרדה או אולי דיכאון. כמו כן,אני חושב שמדובר בתופעות גמילה של קלונקס שלקחתי שבועיים רצוף והפסקתי איתו סמוך להתחלת הסימפטומים הקשים שתיארתי בהודעתי הקודמת. אני לא יודע מה הביא את מה,ההתקפי חרדה הביאות את החמרת התופעות,או שהתופעות של החרדה הן פשוט בגלל משהו כימי(כלומר הפסקת הקלונקס שידוע ככדור בעל השפעה חזקה על מערכת העצבים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    12/02/2009

כאשר לקחת קלונוקס חשת בטוב? אם הפסקת הקלונקס גרמה החמרת תופעות נראה לי שזה לא עקב תסמונת גמילה אלא עקב העובדה שאתה צריך טיפול. האם ניסית טיפול שונה מקלונקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

דוד
    13/02/2009

לפני שנגעתי בקלונקס התלונות לא היו בחומרה או בעוצמה כזאת! אחרי הפסקת הקלונקס התחילו הסחרחורת והתחושות הקשות. לא ידעתי לפני הקלונקס מזה רעידות שרירים.כל מי שרואה אותי שואל אותי כל הזמן האם אני עייף... כי העיניים שלי נראות מאוד עייפות למרות שאני ישן 7.5 שעות בממוצע כל לילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו