נפיחות מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מוזרה
    שני
    20/02/2009

שלום לכולם. לפני חודש וחצי הופיעה לי בראש מאחורי האוזן בצד ימין (מעל המסטוייד פרוסס) סוג של בלוטה כזאת, ושאני נוגעת בה כואב כמו שנוגעים בשטף דם פנימי.... זה עבר אחרי כמה ימים ועכשיו שוב הופיעה לי אותה בליטה באותו מקום וגם בצד שמאל אני מרגישה שמתחיל להתנפח וכואב לי שאני נוגעת... מה זה יכול להיות? אני בת 21, בדיקות דם מלפני חצי שנה תקינות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות מוזרה

הוספת תגובה

• נפיחות

ד''ר גרי בלומברג
    21/02/2009

שלום, שני

נשמע כמו בלוטות לימפה שמגיבות לזיהום באזור. האם יש לך בעיות בשיניים? או תלונות באף, אוזניים, גרון, פה? חום או חולשה כללית?

אם הנפיחות לא עוברת תוך כמה ימים או מחמירה - תפני לרופא/ת המשפחה. (או לרופא/ת שיניים אם יש תלונות מתאימות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שני
    21/02/2009

הי, לא, האמת שאין לי אף אחד מהדברים שציינת, יש לי פצע בקרקרפת בדיוק בקודקוד נפוח וכואב שאני נוגעת וירד לי טיפה דם (אם זה קשור בכלל לזה)... ללכת להיבדק? זה קצת מפחיד אותי נפיחות באיזו הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר גרי בלומברג
    21/02/2009

שני, שלום

בהחלט הפצע בקרקפת יכול להיות הסיבה.

תמיד טוב להיבדק אצל רופא/ת המשפחה - בפורום אני לא מקבלת את כל התמונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו