מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    ערן
    22/02/2009

אני בחור בן 26 וסבלתי במשך שנים מתסמינים של אי נוחות בחברה. ניסיתי לקחת כדורי קלונקס במינון 0.5 מ"ג למשך כשבועיים בתיאום עם רופאת המשפחה כדי לראות את השפעת התרופה על המתח בחברה. לאחר שבועיים של נטילה הפסקתי עם התרופה לחלוטין. מספר שבועות לאחר הפסקת התרופה הופיעה חרדה חזקה מאוד,מחשבות מטרידות,התקפי חרדה, רעד בכל הגוף ודפיקות לב חזקות. למרות זאת לא חזרתי לתרופה והחלטתי לתת לגל לעבור. מאז חלפו כשנתיים אך הגל לא חלף,החרדה התקבעה על עוצמה חזקה,התסמינים ממשיכים בקביעות ללא כל הטבה,ההפך.אני מאוד סובל. א.ביצעתי בדיקות דם לפני 3 חודשים והכל תקין.יש צורך לחזור על הבדיקות? ב.הרופא אומר לקחת ציפראלקס 10 מ"ג נגד החרדה.האם הכדור יעזור לי או שזוהי התמכרות לקלונקס וחובה עלי לחזור לקלונקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אביבית גולן כהן
    23/02/2009

ערן שלום
    מתי הפסקת את נטילת כדורי הקלונקס ומאיזה סיבה?

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אביבית - המשך

ערן
    23/02/2009

לד"ר אביבית שלום, את הקלונקס לקחתי רק 12 יום במינון 0.5 ואחר כך לקחתי חצי כדור למשך 3 ימים והפסקתי לחלוטין עם הכדור בגלל סכנת ההתמכרות הידועה לכדור לאחר שימוש של מספר שבועות. מאז הפסקת הכדור חלפה כשנה וחצי ובכל זאת התופעות לא חולפות. מידי פעם מופיע רעד בשרירים וקפיצות לא רצונויות. איך יוצאים מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ציפי
    24/02/2009

שוב שלום בדקתי שוב את הספרות הרפואית ולא מצאתי תאור של השפעות לוואי אותם מייצר טיפול קצר כל כך בקלונקס. נראה לי שבשלב זה כדאי להתייחס אל התופעות כאל בעיה שאינה קשורה עם הכדור ולהתייעץ עם מומחה להפרעות תנועה ( תת התמחות של נוירולוגיה) בשאלת המשך הברור שעליך לעבור. רק בריאות ד"ר אביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו