גירוד ואודם והרגשת שריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד ואודם והרגשת שריפה
    מרים
    01/03/2009

דוקטור שלום:י אני ממש נבוכה במעט לשאול אבל המצב מחייב אותי ממש ליד פי הטבעת הכונה בשביל יש לי גירוד עז בלתי נסבל כמו כן מאוד מאוד אדום וכשני נוגעת המקום ממש חם רותח. מה יכולה להיות התופעה הזו? אני ממש הגיינית שוטפת תמיד את המקום לאחר יציאות. האם זו דלקת? מה עלי לעשות?לאיזה רופא לפנות? תודה מאוד אודה לך להתיחסותך לשאלתי. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד ואודם והרגשת שריפה

הוספת תגובה

• שלום רב

פרופ' אליעזר קיטאי
    02/03/2009

גם אני נבוך אבל עלי לשאול אותך בת כמה? מצב משפחתי? מקיימת יחסים? אם כן רק רגילים או גם אחרים? האם רואים פצעים חוץ מהאודם? אצל נשים שאינן מקיימות יחסים אודם וגרד מבטאים אקזמה=דלקת עור. הרבה פעמים הדבר נגרם מעודף ניקוי. במצב כזה הטיפול במשחות שונות. אצל נשים המקיימות יחסים צריך לשלול מחלות מין כגון הרפס או קונדילומה. במקרים אלה יש חוץ מאודם גם פצעים או יבלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד ואודם והרגשת שריפה

מרים
    02/03/2009

דוקטור תודה על תשובתך המהירה. אני בת 59 נשואה . יש לי רק אודם ללא פצעים או יבלות. פשוט מגרד בטירוף. על איזה משחות היית ממליץ לי להשתמש? שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי קרם דרמקומבין

פרופ' אליעזר קיטאי
    04/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו