מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול כאבי ראש וגבמרים17/03/2009
אשה בת 60 כל הזמן כאבי גרון שיעול כואב כאבי ראש וכמובן בגב העליון כאבים הייתי אצל רופאת המשפחה נבדקתי היא שמעה את הריאותאמרה שיש לי ליחה וממש חרחורים מעט ההגדרה שלה כמו ברונכיט. קיבלת כדורי אנטיביוקה מוקסיפן 3 פעמיים ביום וגם סירופ ברונכוליט לפני כשנה אותה הבעיה ונשלחתי לצילום חזה האבחנה ללא תסמניןתפליט או גודש צל הלב לא גדול שינויים ברונכיאליים כרונים סביב שערי הריאות????????????? מה זה אומר? ביקשתי מהרופאה לעבור סיטי ריאות והיא לא אישרה לי ביקשה שאחזור אלייה לאחר 5 ימים מה הם התסמינים האלה?האם זו מחלת ריאות?האם זה סרטן?מודאגת ומיואשת ממצבי מאוד מצפה לשמוע מה דעתך?ומה היית מציע לי לעשות?האם צריכה שוב לעבור צילום חזה? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול כאבי ראש וגב
ד''ר גרי בלומברג17/03/2009שלום, מרים
נשמע כמו מחלה וירלית של מערכת הנשימה. תופעה נפוצה בעונות המעבר ובחורף ולא נדיר בקיץ.
לגבי הממצאים בצילום חזה - האם את מעשנת, או עישנת? או נחשפת לעישון פסיבי רב? סבלת/סובלת מאסתמה?
השינויים הכרוניים האלו אולי ללא קשר למצבך כעת. האם את סובלת מקוצר נשימה כאשר את לא "חולה"?
אני ממליצה לחזור על הצילום כחודש-חודשיים לאחר חלוף המחלה הנוכחית ואם אותם שינויים ישנם, תפני לרופא/ת ריאות. עם הצילומים ביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
מרים17/03/2009דוקטור תודה על התשובה . כן אני מעשנת הרבה מאוד שנים. האם זוהי מחלה סרטנית? אין לי קוצר נשימה ? האם המחלה הזו יכולה להדרדר? מצד אחד אני מאוד היפכונדרית. ומצד שיני קשה לי מאוד להפסיק לעשן. האם אני יכולה להגיע לתמותה? תודה רבה.על התיחוסתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
ד''ר גרי בלומברג18/03/2009שלום, מרים
השינויים בצילום יכולים להיות כתוצאה מהעישון הממושך. רוב הסיכויים שתתחילי בשלב שהוא לסבול מקוצר נשימה. מדובר במחלת ריאות כרונית.
אני ממליצה:
1. להפסיק לעשן
2. לעשות תפקודי ריאות ולפנות לרופא ריאות לשקול טיפול.
לא רוצה להפחיד אותך אבל השינויים בצילום הם אות הזהרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)