כאב גרון כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גרון כרוני
    סיגל
    08/08/2007

שלום דוקטור,

יש לי תחושה של כאב חזק / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 5 חודשים , זה מאוד מפריע לי לתיפקוד יום יומי .

עשיתי בדיקות הבאות:

בדיקת א.א.ג - הכל תקין
    בדיקת גסטרו- בקע קצר בסערפת
    בדיקת CT - הכל תקין
    בדיקת אולטרסאונד - הכל תקין
    רנטגן - הכל תקין
    בדיקות דם - הכל תקין
    משטח גרון - תקין

מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות לעשות עוד כדי לדעת איך לפתור את הביעה ?

זה מאוד מפחיד אותי כי כל הבדיקות שעשיתי הם תקינות חוץ מבקע סערפתי .

תודה מראש על התשובה .
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גרון כרוני

הוספת תגובה

• כאב גרון כרוני

ד''ר גרי בלומברג
    08/08/2007

שלום, טלי

נראה לי שעברת בירור מאוד מקיף של הצד הפיזי של הבעיה. כמה שזה אולי מתסכל, טוב שכל הבדיקות תקינות. בקע סרעפתי ממצא נפוץ ולרוב לא גורם לתלונות אבל יכול להיות גורם לחזרה של מיצי קיבה דרך הושט. וזה יכול לגרום לשיעול, לחומציות בפה וגם לצריבה או כאבים בגרון.

האם המליצו לך לנסות תרופות כמו Omepradex, Losec, Controloc, Lanton? אני ממליצה לנסות - אם הבעיה חזרה של מיצי קבע עקב הבקע התרופות האלו מאוד יעילות. שווה לנסות.

האם את מעשנת? אם כן כדאי מאוד להפסיק - לא רק בגלל הכאבים בגרון - כי זה יכול להחמיר את הבעיה.

אשמח לשמוע אם העצות שלי מועילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כאב בגון

סיגל
    23/08/2007

אני מקבלת לנטון 30 מ"ג כבר כמה חודשים , וזה לא עוזר לי , מה את ממליצה לעשות ?

תודה מראש על התשובה

טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גרון כרוני

ד''ר גרי בלומברג
    23/08/2007

שלום, טלי

אם הלנטון לא עוזר בכלל, וכל הבירור המקיף לא גילה סיבה פיזית - הייתי חושבת על הצד הנפשי. (אם הלנטון עזר חלקית ניתן להעלות מינון בתאום עם רופא/ת המשפחה שלך).

כאשר אנחנו בלחצים הגוף מגיב בדרכים שונות ומשונות. יכול להיות גם שהדאגה והמצוקה שלך בשל הכאבים מעלים את רמת הלחצים ומחמירים את הכאבים.

תנסי לראות האם זה יכול להיות לפחות חלק מהבעיה.

אפשרויות טיפול יש ברפואה הטבעית, בשיחות עם פסיכולוג ויש גם טיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו