הדבקה בוירוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה בוירוסים
    ליאת
    31/03/2009

שלום, הייתה לי מחלת הנשיקה לפני הרבה זמן. יש לי מידי פעם אודם בגרון ושקדים מוגדלים אין לי כאבי גרון או משהו, אבל הבעיה היא שכל הזמן המשפחה שלי נדבקת ממני והם חולים
    אמא שלי אחותי אחי סבתא שלי כל מי שבא במגע איתי, זה אומנם חולף כעבו שבוע אבל שוב חוזר להם כשהם בקרבתי.
    איזה בדיקות עלי לבצע כדי לדעת שאני לא נשאית של איזה וירוס או חיידק שמדביק את הסובבים אותי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה בוירוסים

הוספת תגובה

• הדבקה בוירוסים

ד''ר גרי בלומברג
    31/03/2009

שלום, ליאת

יש מצב שאת נשאית של החיידק שגורם לדלקות גרון. זאת אם למשפחה דלקת חידקית בגרון. הדרך לגלות זאת הוא לעשות משטח גרון בזמן שאין לך תלונות. אם הוא חיובי זה אומר שאת נשאית. (אם הוא חיובי בזמן תלונות לא קשור). משמעות הענין שאת לא סובלת אבל יכולה להדביק אחרים.

אופציה שנייה היא שאת כל פעם נדבקת בווירוס אבל התחלנות שלך קלות. אחרים סביבך נדבקים ממך אבל בצורה קשה יותר. אולי הם מעשנים או סובלים ממחלות כרוניות ולכן יותר פגיעים?

ממליצה על המשטח. אם שלילי והתופעה נמשכת תתיעצי ברופא/ת המשפחה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו