מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות הלימפהר31/03/2009
שלום
אתמול גיליתי מעין גולה בזרוע ימין. רופא המשפחה אמר לי היום שזו אזור שבו נמצאות בלוטות הלימפה ויש צורך לחכות כשבועיים ואז אם זה לא נעלם, לעשות אולטראסאונד. בנוסף לכך יש לי האזורים האלו של הזרוע (פנים הזרוע) פריחה שכבר נמשכת זמן מה, היא באה ונעלמת. ועכשיו יש לי מעין נקודות (כמו עקיצות) בפנים המרפק.
שאלתי היא
1.האם יש קשר בין הגולה שהופיע לפריחה ולבלוטות הלימפה,
2.מה הטיפול שאצטרך לעבור במידה והגולה לא תעלם תוך שבועיים.
אשמח לקבל כמה שיותר מידע
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה
ד''ר גרי בלומברג31/03/2009שלום, ר
בלוטת לימפה מוגדלת היא כמעט תמיד תגובה של הגוף לזיהום באזור. בהחלט הפריחה והעקיצות יכולות להיות מקור לזיהום ולכן בלוטת הלימפה עוזרת בקרב נגד הזיהום בגוף.
אין טעם לדבר על טיפול כעת. רוב הסיכויים שהבלוטה תגובתית אבל זה יכול להיות שבועות עד שהיא נעלמת. אולטראסאונד יתן יותר מידע על אופי הבלוטה.
אם התלונות לא מחמירות תחזור/י כעבור שבועיים לרופא המשפחה. אם הבלוטה לא קטנה כדאי לעשות אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)