מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום גבוהש20/04/2009
שלום אני בת 27 בריאה בדרך כלל, מזה 4 ימים שאני סובלת מחום גבוה שמגיע עד 39.8 אני לוקחת שני אקמול כל 7 שעות בערך כשהחום מתחיל לעלות.
עשיתי בדיקת שתן בבית חולים לפני יומיים ונאמר לי שיש סימנים לדלקת, והמליצו לי לגשת להמשך טיפול אצל רופא המשפחה ולבצע תרבית שתן ובדיקת שתן כללית, יש לי כאבים בבטן התחתונה רוב היום, והיום התחילו לצאת לי בתוך הפה פצעים לבנים (כנראה מהחום) בינתיים קיבלתי מהרופא משפחה אנטיביוטיקה צפוראקס 500 מ"ג פעמיים ביום עד שיגיעו תוצאות הבדיקות.
האם זה נורמאלי לסבול מחום גבוה כל כך הרבה זמן? ובמידה ויש זיהום בדרכי השתן, כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להשפיע על המצב? לקחתי בינתיים רק 2 כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה
ד''ר אביבית גולן כהן20/04/2009ש שלום
חום גבוה מצביע על תהליך של מחלה ולכן אינו נורמאלי. אני מבינה כי את עוברת ברור כדי להבין מה הסיבה לחום.
בינתיים קיבלת אנטיביוטיקה רחבת טווח ( מטפלת במגוון חיידקים רחב) כי סביר להניח שמדובר בזיהום חיידקי כלשהו. כאשר האנטיביוטיקה מתאימה החום יורד כעבור 24-72 שעות ברב המיקרים.
החלמה מהירה
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)