חום גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גבוה
    ש
    20/04/2009

שלום אני בת 27 בריאה בדרך כלל, מזה 4 ימים שאני סובלת מחום גבוה שמגיע עד 39.8 אני לוקחת שני אקמול כל 7 שעות בערך כשהחום מתחיל לעלות.
    עשיתי בדיקת שתן בבית חולים לפני יומיים ונאמר לי שיש סימנים לדלקת, והמליצו לי לגשת להמשך טיפול אצל רופא המשפחה ולבצע תרבית שתן ובדיקת שתן כללית, יש לי כאבים בבטן התחתונה רוב היום, והיום התחילו לצאת לי בתוך הפה פצעים לבנים (כנראה מהחום) בינתיים קיבלתי מהרופא משפחה אנטיביוטיקה צפוראקס 500 מ"ג פעמיים ביום עד שיגיעו תוצאות הבדיקות.
    האם זה נורמאלי לסבול מחום גבוה כל כך הרבה זמן? ובמידה ויש זיהום בדרכי השתן, כמה זמן לוקח לאנטיביוטיקה להשפיע על המצב? לקחתי בינתיים רק 2 כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גבוה

הוספת תגובה

• חום גבוה

ד''ר אביבית גולן כהן
    20/04/2009

ש שלום
    חום גבוה מצביע על תהליך של מחלה ולכן אינו נורמאלי. אני מבינה כי את עוברת ברור כדי להבין מה הסיבה לחום.
    בינתיים קיבלת אנטיביוטיקה רחבת טווח ( מטפלת במגוון חיידקים רחב) כי סביר להניח שמדובר בזיהום חיידקי כלשהו. כאשר האנטיביוטיקה מתאימה החום יורד כעבור 24-72 שעות ברב המיקרים.

החלמה מהירה
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו