מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בדיקות דם תקינות יכולות לשלולאיילת26/04/2009
תחילתם של תהליכים סרטניים?
יש לי שתי שומות גדולות על העור שככל הנראה אינן ממאירות, אבל חולקות מאפיינים מסוימים עם שומות ממאירות. ההמלצה היא להסיר אותן כמובן. בדקתי אותן בפעם האחרונה לפני כחצי שנה, כך שאיני בטוחה אם השתנה משהו במצבן (לא נראה בהן שינוי חריג, אבל אין לדעת.. אלו דברים שמפחידים אותי כל הזמן).
בינתיים, כדי להפיג את החשש שלי באופן ראשוני מתהליכים סרטניים "שקטים" שיכולים להתהוות, האם אני יכולה להסתפק בכך שבדיקות הדם שעשיתי לפני פחות מחודש יצאו מצוינות? (חוץ מליקוציטים בשתן- 500? האם זה משנה משהו?).
כמובן שאלך לבדוק את השומות ללא קשר. פשוט רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על בדיקות הדם כהרגעה ראשונית לכך שלא מתחילים בגוף שלי תהליכים חריגים. סליחה על האורך וההיפוכונדריות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי27/04/2009בדיקות דם אינן עוזרות באיתור מוקדם של מחלות הסרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פוצי27/04/2009תודה רבה
יכול להיות שגם במינון הזה יש כבר סימני מחסור בגוף ?
הרופאה אמרה לי שזה עדיין במסגרת והיא גם ממליצה על תוספת
האם מומלצים הכדורים מתחת ללשון --מינונים ?
שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה -סליחה
פוצי27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)