האם בדיקות דם תקינות יכולות לשלול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בדיקות דם תקינות יכולות לשלול
    איילת
    26/04/2009

תחילתם של תהליכים סרטניים?
    יש לי שתי שומות גדולות על העור שככל הנראה אינן ממאירות, אבל חולקות מאפיינים מסוימים עם שומות ממאירות. ההמלצה היא להסיר אותן כמובן. בדקתי אותן בפעם האחרונה לפני כחצי שנה, כך שאיני בטוחה אם השתנה משהו במצבן (לא נראה בהן שינוי חריג, אבל אין לדעת.. אלו דברים שמפחידים אותי כל הזמן).
    בינתיים, כדי להפיג את החשש שלי באופן ראשוני מתהליכים סרטניים "שקטים" שיכולים להתהוות, האם אני יכולה להסתפק בכך שבדיקות הדם שעשיתי לפני פחות מחודש יצאו מצוינות? (חוץ מליקוציטים בשתן- 500? האם זה משנה משהו?).
    כמובן שאלך לבדוק את השומות ללא קשר. פשוט רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על בדיקות הדם כהרגעה ראשונית לכך שלא מתחילים בגוף שלי תהליכים חריגים. סליחה על האורך וההיפוכונדריות (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    27/04/2009

בדיקות דם אינן עוזרות באיתור מוקדם של מחלות הסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פוצי
    27/04/2009

תודה רבה
    יכול להיות שגם במינון הזה יש כבר סימני מחסור בגוף ?
    הרופאה אמרה לי שזה עדיין במסגרת והיא גם ממליצה על תוספת
    האם מומלצים הכדורים מתחת ללשון --מינונים ?
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה -סליחה

פוצי
    27/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו