מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעתרינה14/08/2007
שלום,
עקב כאבים בכתף ובמפרקי הידים נשלחתי לבדיקות דם ואלו התוצאות:
IgG - 2150
B2 MICROGLOBULIN - 3010
C-REACTIVE PROTEIN - 0.7
RHEUMATOID FACTOR - 20.64
מה לדעתך זה יכול להיות ומה עוד רצוי להמשיך לבדוק ובעיקר מהי הצעת הטיפול
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפרקים
פרופ' אליעזר קיטאי14/08/2007לא ציינת את הנורמות במעבדה שבה בוצעה הבדיקה. התוצאות אינן נראות חריגות במיוחד, הפקטור הראומטואידי בגבול העליון של הנורמה. בכל מקרה בדיקות אלו אין להן משמעות בפני עצמן. הן עלולות להיות חיוביות גם אצל בריאים. הבדיקות נועדו לתקף חשד קליני משמעותי למחלת מפרקים. היות שאין בידי את הנתונים הקליניים לגבי הכאבים שלך קשה להעריך את משמעות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממאירות?
רינה15/08/2007קודם כל ממש תודה על תגובה כה מהירה...
הנורמות לא מצוינות לגבי המיקרוגלובלין רק רשום הערך 3010 מעיון קצר ברשת זה נראה כאילו משהו סרטני.. ולכן נבהלתי, אבל - קטונתי !!
איזה ממצאים קלינים יאוכל להוסיף כדי שתוכל לעזור לי למצוא כיוון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' אליעזר קיטאי15/08/2007בדיקת מיקרוגלובולין אינה בדיקה לאבחון ממאירות. ממאירות אינה גם הסיבה השכיחה לתלונות כמו שלך על כאבים במפרקי הגוף. לממאירות יש תסמינים כלליים כגון ירידת משקל ותסמינים ספציפיים למערכת החולה. כאבים לא ממוקדים אינם בד"כ ביטוי לממאירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

