עוברת עיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברת עיר
    יהודית
    16/08/2007

היי,
    אני עומדת לעבור דירה לרגל לימודים ואני מתלבטת אם כדאי להשאר אצל רופא המשפחה שמכיר אותי מאז שאני תינוקת או לעבור לרופא אחר. הבעיה היא שהלימודים שלי הם במרחק של יותר מ-3 שעות נסיעה מהבית (בלי פקקים). אם יש משהו דחוף, מה הפרוצדורה של לפנות לרופא משפחה במקום שאני עוברת אליו אם לא העברתי את עצמי לשם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברת עיר

הוספת תגובה

• עוברת עיר

ד''ר גרי בלומברג
    16/08/2007

יהודית, שלום

קודם כל בהצלחה בלימודים!

תלוי באיזו קופה את מבוטחת. איני מכירה את המצב בקופות האחרות, אבל ב"לאומית" את יכולה לפנות לכל רופא ראשוני (משפחה, פנימאי, כללי, ילדים) בכל סניף בארץ לכן יש לך מענה למקרה דחוף. כדאי לשאול את השאלה במשרד של הקופה שלך - סביר שיש גם להם מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברת עיר

פרופ' אליעזר קיטאי
    16/08/2007

בכללית את יכולה להתקבל אצל רופא משפחה אחר אך ורק במקרה דחוף , מוציאים במשרד ,פתק אורח"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו