מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ רפואיאיציק אוזן14/06/2009
שלום רב
הבן שלי בן 23, בגיל 16 הוא שיחק במחשב שלו, התנדנד בכסא ,נפל אחורה וקיבל מכה בשפיץ של המיטה ..כשהתעוררתי ראיתי אותו ישן בסלון, כשהתעורר שאלתי אותו אם ישן בסלון ענה לי שהוא לא זוכר איך הגיע לסלון. קמתי לחדר שלו ראיתי את הכסא נפול על הריצפה..שכחנו מזה..לאחר כחודש פחות או יותר כשרצה ללכת לבית הספר הוא פרכס ואני נכנסתי לחרדה ניגשנו מיד לרופא והתחלנו בסידרת בדיקות..סיטי ,איאיגי , בדיקות דם ..ובדיקת ניאורולוג שאמר לי שיש סימנים לאפילפסיה קלה ושחייב לקבל דפלפט באופן קבוע ...במשך 4שנים היו לו 3.4 אירועים ..בשנתיים וחצי האחרונים תודה לאל הכל בסדר ואף הרופא החליט להוריד לו מהמינון של התרופות , לאחר הבדיקות האחרונות דמים וסיטי הניאורולוג החליט להפסיק לחלוטין את הדפלפט..הבן שלי חושש להפסיק ואומר לי שזה לא מפריע לו ושהוא לא רוצה להפסיק לקחת ..זה כדור בבוקר ו1 בערב..בחודש הבא הוא יוצא לטיול לתילאנד עם חברים.ואני מודאגת ..האם כדאי שימשיך לקחת עד אשר יחזור לארץ ? והאם מותר בכלל לקחת כדורים מהסוג הזה? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי16/06/2009כדורי דפלפט נמצאים בשימוש נרחב ולא רק לאפילפסיה. אין בעיה להמשיכם. לפני טיול לתאילנד אין טעם להפסיק. אחר הטיול מוצדק לנסות הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)