יעוץ רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ רפואי
    איציק אוזן
    14/06/2009

שלום רב
    הבן שלי בן 23, בגיל 16 הוא שיחק במחשב שלו, התנדנד בכסא ,נפל אחורה וקיבל מכה בשפיץ של המיטה ..כשהתעוררתי ראיתי אותו ישן בסלון, כשהתעורר שאלתי אותו אם ישן בסלון ענה לי שהוא לא זוכר איך הגיע לסלון. קמתי לחדר שלו ראיתי את הכסא נפול על הריצפה..שכחנו מזה..לאחר כחודש פחות או יותר כשרצה ללכת לבית הספר הוא פרכס ואני נכנסתי לחרדה ניגשנו מיד לרופא והתחלנו בסידרת בדיקות..סיטי ,איאיגי , בדיקות דם ..ובדיקת ניאורולוג שאמר לי שיש סימנים לאפילפסיה קלה ושחייב לקבל דפלפט באופן קבוע ...במשך 4שנים היו לו 3.4 אירועים ..בשנתיים וחצי האחרונים תודה לאל הכל בסדר ואף הרופא החליט להוריד לו מהמינון של התרופות , לאחר הבדיקות האחרונות דמים וסיטי הניאורולוג החליט להפסיק לחלוטין את הדפלפט..הבן שלי חושש להפסיק ואומר לי שזה לא מפריע לו ושהוא לא רוצה להפסיק לקחת ..זה כדור בבוקר ו1 בערב..בחודש הבא הוא יוצא לטיול לתילאנד עם חברים.ואני מודאגת ..האם כדאי שימשיך לקחת עד אשר יחזור לארץ ? והאם מותר בכלל לקחת כדורים מהסוג הזה? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ רפואי

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    16/06/2009

כדורי דפלפט נמצאים בשימוש נרחב ולא רק לאפילפסיה. אין בעיה להמשיכם. לפני טיול לתאילנד אין טעם להפסיק. אחר הטיול מוצדק לנסות הפסקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו