הזעות לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעות לילה
    ענת
    22/06/2009

שלום רב, בת 39 בריאה . מזה מספר חודשים אני סובלת מהזעות לילה המחייבות החלפת מצעים ובגדים, התופעה הולכת וחוזרת בעיקר לפני מחזור, אבל לא תמיד. מחזורים סדירים.
    בנוסף אני חשה בתקופה זו עייפות וחולשה וכאבי רגליים אשר מפריעות לי מאוד לאיכות חיי. עשיתי ספירת דם, כולל שקיעה, וכימיה שהכל תקין, צילום חזה וסונר בטן עליונה ללא ממצא.
    אני מרגישה חלשה מאוד, ורוצה למצוא פתרון לבעייה, האם יש בדיקות נוספות אותן אוכל לעשות שיגלו את הסיבה לבעיה. רופא הנשים שלי שולל הפרעה הורמנלית בגלל מחזור סדיר, נשלחתי לעשות בכל זאת פרופיל הורמונלי. אשמח לקבל חוות דעתך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעות לילה

הוספת תגובה

• הזעות לילה

ד''ר גרי בלומברג
    23/06/2009

שלום, ענת

נראה לי שעשו לך בירור די מקיף. האם נעשתה בדיקת דם ל LDH? מה עם TSH? האם בצילום חזה וסונר לא נראו בלוטות לימפה?

האם ירדת במשקל לאחרונה (ללא קשר לדיאטת הרזייה)? האם את סובלת מחום לעיתים קרובות או לגרד?

כדאי גם להיבדק ע"י אנדוקרינולוג/ית (רופא בלוטות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת לילה

ענת
    25/06/2009

ד"ר שלום רב,
    תודה על תשובתך, בדיקת ה-TSH יצאה תקינה, וגם האולטרסאונד. בקרוב אעשה בדיקות של אנדוקרינית.
    התופעות עדיין ממשיכות, וגורמות לי לי לתחושה נוראה של חוסר אנרגיה ועייפות.
    נשלחתי גם להמטולוג למרות הספירה התקינה. מקווה שתימצא התשובה בקרוב.

תודה ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו