מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשאני26/06/2009
היי
אני בחורה בת 22 סובלת כבר תקופה מאוד ארוכה מכאבי ראש,מין הרגשה מסוחררת בתוך הראש לפעמים הכאבים פנימים ומופיעים בצד השמאלי מעין לחץ חזק.ולפעמים הם מופעים בקידמת הראש.ולפעמים גם מאחור...מין הרגשה של כובד באיזור האחורי.אני כבר לא יודעת כל כך לתאר את ההרגשה הם מתחילים מהרגע שאני קמה בבוקר .אני אף פעם לא קמה במכה אחת אלא ממצב שכיבה לישיבה ורק לאחר מספר שניות אני קמה וזה עדיין לא מונע מהכאבים להגיע בנוסף לסחרחורת ואירועי חושך מול העניים.ובמשך היום יכולים להיות לי מצבים של טישטוש בעינים.אני לפעמים מרגישה עייפות יתר.אני לא נוטלת שום כדור לכאבים הכאבים נסבלים אבל נורא מציקים.
נשלחתי לבדיקה אצל מירולוג בדיקה גופנית הייתה תקינה,הופנתי לבדיקת סיטי ובגלל בעיה טכנית לא קיבלתי את התוצאות והרופאה שלי לא שלחה אותי שוב.(מה הסיבה?קרינה?)לאחרונה אני גם סובלת מבעיות בזיכרון.
אני מאוד מאוד חוששת וכבר לא יודעת מה לעשות.מה זה יכול להיות?
זה לא מלווה בבחילות הקאות או חום.אני שותה הרבה כך שלא נראה לי שזאת יכולה להיות סיבה.
תודה רבה רבה ומצטערת על הסיפור הארוך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר אביבית גולן כהן26/06/2009אני שלום
בהנחה שה-CT תקין , סביר להניח כי לא מדובר במצב מסוכן ולכן לחפש סיבות שכיחות ונפוצות.
הסיבות הנפוצות לכאבי ראש עם או בלי סחרחורות כוללות עומס על שרירי הצואר ( שכיח באנשים המשתמשים הרבה במחשב אך לא רק), הפרעות בחדות הראיה , ומחסור בויטמין B12 או ברזל. תתכנה גם סיבות אחרות פחות שכיחות הקשורות עם ויסות לא אופטימאלי של לחץ הדם , שימוש בגלולות , ועוד סיבות רבות אחרות .בחלק מהמקרים הנ"ל תתכנה תלונות על ירידה בזכרון.
נראה לי נכון שבשלב הבא תתיעצי עם רופא המשפחה שלך בנוגע לביצוע בדיקות דם, תגשי לאופאומטריסט לבדיקת חדות ראיה ונסי לבצע עיסוי ותרגילי מתיחה לשרירי הצואר כדי להתקדם ולגלות מה הסיבה לתלונות.
אושר ובריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)