מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה יכול להיותמיכאל28/06/2009
בוקר טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
מיכאל28/06/2009הלילה קמתי פתאום בשעה 01:30 והרגשתי טיפה חולשה כאשר לכך התלוותה פתאום הזעה קרה.
ההזעה נמשכה כדקה שתיים עד אשר קמתי מהמיטה (כי לא יכולתי לישון).
לאחר מכן הרגשתי צורך ללכת לשירותים, כאשר היתה יציאה מאוד רכה (עסתית לחלוטין אך לא מיימית - האם גם זה נחשב לשלשול ?).
במשך כל הזמן הזה הרגשתי חולשה בעיקר בידיים (אזור מרפקים ומטה) וברגליים (אזור ברכיים ומטה) ובנוסף לא יכולתי ללכת לישון לפחות לעוד שעתיים.
לאחר כשעתיים וחצי נרדמתי (הרגשתי עייפות גדולה) אך אני זוכר שהתעוררתי לכמה שניות במשך השינה במהלכן הרגשתי מעט חלש ומוטרד, התווספה לכך הרגשה של כאילו פעילות יתר (כאילו הגוף שלי בטורים גבוהים של גז אבל בניוטרל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - תקלה במחשב
מיכאל28/06/2009השאלות שלי:
האם יש הסבר לתופעות שהרגשתי ?, האם היציאה שהיתה לי קשורה לכל או שזה רק צירוף מקרים ? האם התופעה נגרמה מירידת לחץ דם או ירידת סוכר ? או שבאים בחשבון עוד סיבות לתופעות ? (מה בא בחשבון ? מחלות כלשהן ?)
רוצה לציין שכבר חוויתי כאלה דברים בלילה אבל אחת לכמה חודשים/שבועות.
בנוסף לפני כחודשיים ביצעתי בדיקות דם כלליות בהן לא נמצא מימצא כלשהו (כולל בלוטת טריס, ברזל).
תודה על הדעה שלך מאחר ואני מאוד מוטרד מהבעיה (אגב אני בן 42).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות
ד''ר גרי בלומברג29/06/2009שלום, אני
לא רואה קשר בין התופעות. אם מדובר בתופעות לא שכיחות שלא נמשכות אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה. לגוף סודות שגם הרפואה עדיין לא יודעת. תופעות חולפות בדרך כלל לא מסוכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)