ברונכיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיטיס
    אדם ש
    30/06/2009

שלום רב
    קודם אציין שאני אסמטי.
    אני בן 21.
    לפני כחודש וחצי היה לי ברונכיטיס וטופלתי על ידי מוקסיויט ומשאף דיסקוס.
    בסוף השבוע האחרון התחלתי להרגיש כאבי ראש חזקים וחולשה וגם היה לי חום...
    כשאני מזיז את הראש או את העיניים כאבי הראש מתחזקים
    בנוסף לכך שוב היו לי קשיי נשימה.
    חשבתי שאולי יש לי סינוסיטיס ולכן הלכתי לרופא
    סיפרתי לו על כל הדברים שאני מרגיש והוא בדק את הנשימה שלי ואמר שהברונכיטיס חזר...
    לכאבי ראש הוא לא ממש התייחס...
    הוא נתן לי אנטיביוטיקה בשם דוקסילין 100 למשך שבוע...
    בינתיים חלפו יומיים מאז שהתחלתי להשתמש בכדורים והרגשתי הכללית עדיין לא השתפרה...
    יש לי עדיין קשיי נשימה ואולי אפילו יותר מאשר לפני שהתחלתי את הטיפול, החום נשאר וכאבי הראש החזקים נותרו..
    בנוסף התחילו לי מעט לחצים באיזור החזה וכאבי שרירים ויש לי גם חוסר תיאבון... אוכל רק משהו קטן לפני שבולע את הכדור כי אין ברירה...
    רציתי לדעת האם הכדורים האלה באמת עוזרים?
    והאם יכול להיות שיש לי סינוסיטיס שהרופא לא ייבחן אצלי?
    דבר אחרון וחשוב...
    יש לי מעיין פריחה באיזור הבטן למטה הפריחה הזאת הייתה לי גם בפעם הקודמת שהיהלי ברונכיטיס... האם יש קשר? על הפריחה שכחתי לספר לרופא... האם כדי שאשוב אל הרופא המטפל? או אולי כדי שאלך לרופא לקבל דעה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיטיס

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    01/07/2009

האפשרות של סינוסיטיס בהחלט סבירה. דוקסילין הינה אנטיביוטיקה טובה לזיהומים בדרכי הנשימה וגם סינוסיטיס אולם אם אין תגובה לטיפול (לפעמים צריך לחכות יותר..) בהחלט רצוי בקורת אצל הרופא המטפל. לשקולו ביצוע צילום ריאות וצילום סינוסים ובהתאם החלטה על סוג האנטיביוטיקה אם בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו