מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת עם דלקתאתי02/07/2009
שלום רב,
מזה כשנה יש לי יבלות בכל רגל באצבע. קניתי פלסטרים מיוחדים עם חומר (בעיגול). הרוקחת אמרה לי לחזור על הפעולה עם פלסטרים נוספים במידה ולאחר טיפול אחד היבלות לא ייעלמו לגמרי.
ואכן מאחר שלאחר הטיפול הראשון - לא הייתי שבעת רצון, שמתי פלסטרים בפעם השניה.
מיד הרגשתי גירוי ושריפה אך בכל זאת לא הורדתי אותם ולאחר כשעה זה הפסיק לשרוף. עברו 3 ימים והיום הורדתי ולעיני התגלתה אצבע עם אדמומיות מסביב ליבלת ויתכן כי יש מוגלה בפנים. העור לא התקלף והוא נראה בצבע לבן. בדף המידע של התכשיר רשום שבמקרה זה צריך לגשת לרופא. האם קרם דרמובט מתאים לריפוי העור ? מדוע העור לא התקלף בפעם השניה ?
אשמח על תשובה מהירה.
תודה,
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
ד''ר אביבית גולן כהן04/07/2009אתי שלום
התיאור שלך מתאים לתגובה עורית סבירה לחומר שבפלסטרים.
אך במקרה כזה אין טוב ממראה עיניים- אם את עדיין חשה באי נוחות , ממליצהב לך לקבוע תור לבדיקת רופא למחר.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)