שלשולים וחום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים וחום
    אריק
    06/07/2009

שלום רב,
    אני בן 25,
    לאחר שאכלתי בשר מוכן שנקנה מקייטרינג בסוף שבוע שישי ושבת בבוקר,התחלתי לסבול מכאבי בטן חריפים שנמשכים גם היום.אתמול היה חום 38.5 מהבוקר ועד הערב,החום ירד בערב וחזר היום.הרופאת משפחה שאצלה הייתי אתמול אמרה לי שזה לא שייך להרעלת קיבה החום.ואסרה עליי לקחת פרפרין שרציתי לקחת לכאבי בטן ובחילות שיש לי,נתנה לי טופס לבצע ספירת דם היום עשיתי אותו,.מאתמול בערב התחלתי לשלשל מים.אני לא מצליח לאכול שום דבר,אין לי תיאבון ורק שותה מים ,ואכלתי 2 קרקרים לעת עתה.סביר להניח שזה כן הרעלת קיבה למרות החום,בגלל ששתי אחים שלי שילשלו גם כן באותו יום של אכילת הבשר.להם אין כאבי בטן או תופעות נוספות.
    אשמח לקבל תגובה מה לעשות כעת.והאם זה הגיוני שזה הרעלת קיבה ,גם בנוגע לחום?
    בתודה
    דור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים וחום

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    07/07/2009

יתכן בהחלט שזה קלקול מעי מהמזון. אם התופעות הופיעו יומיים שלושה אחר האוכל אז כנראה מדובר במחלה הנגרמת ע"י התרבות החיידק עצמו. אם הופיע מיידית אחר האוכל מדובר בהרעלה מרעלנים המופרשים ע"י החיידק. כדאי למסור בדיקת תרבית צואה, לשתות הרבה ולהמתין. אם המצב לא משתפר תוך יומיים , אפשר לנסות אנטיביוטיקה גם אם טרם התקבלה תשובת תרבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו