מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת תחושה בפניםאבנר07/07/2009
מזה חודש וחצי אני סובל ברציפות וברמה קבועה מהפרעת תחושה (סובייקטיבית) בצד ימין של הפנים - מתוח יבש, נוקשה, כבד וכאילו כמות קטנה של הירדמות כל הזמן באזור השפתיים מימין – המפריע בעת דיבור ואכילה. מדי פעם לחץ בפנים באזור הלסת הימנית (ולא רק). עברתי בדיקות נוירולוגיות כולל EEG, דופלקס עורקי הצוואר, CT מוח שנמצאו תקינים (אין עיבוי של הלחי). הנוירולוג לגמרי לא בטוח שהבעיה נוירולוגית ושלח אותי בחזרה לפנימי.
מה עלי לעשות האם צריך לחזור ולבקש לברר יותר סיבה נוירולוגית, או אולי צריך לברר בתחום אחר כגון: פה ולסת, אלרגיה, הרפס או משהו אחר?
ממה יכולה להיות הפרעה כזאת? אבנר (בן 66)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי...
אני07/07/2009אולי אף אוזן גרון יוכל לעזור... יכול להיות התנפחויות של בלוטות רוק ליד האוזן שקצת משבשות את העצב שאחראי למוטוריקה בפנים (כי הוא בדיוק עובר בתוכה)...
זאת רק השערה- עשיתי קורס בנוירואנטומיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת תחושה בפנים
ד''ר גרי בלומברג08/07/2009שלום, אבנר.
אתה מציין שההפרעה "סוביקטיבית" - ז"א שלא נמצאה בבדיקה של רופא אבל אתה חש את זה. האם לזה התכוונת?
הבירור נוירולוגי היה תקין. ניתן לפנות לרופא שיניים/פה ולסת ולרופא א.א.ג. אבל אם התופעה סוביקטיבית אני לא בטוחה שימצאו תשובה.
אם כל הבירורים לא מעלים בעיה כדאי לפנות לרפואה משולבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)