קנדידה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה דחוף
    מאיה רביב
    27/08/2007

שלום,
    אני בת 30 עם סימפטומים של עצירות,נשירת שיער ,חולשה,עייפות מצבי רוח משתנים עשיתי אצל דר לנתורופתיה בדיקת דם באצבע לקנדידה והיא אכן טענה שיש לי את זה אני ממתינה מרופא משפחה לבדיקת צואה לכן רציתי לדעת האם ניתן לראות בה אם יש לי קנדידה ואיך מטפלים בה ע"י קופת חוליםולא עי דיקור יני איזו תרופה הורגת אותה ואיזו בדיקה דרך קופח יש לגלות אם אכן אני סובלת מקנדידה והיכן תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה דחוף

הוספת תגובה

• קנדידה

ד''ר גרי בלומברג
    27/08/2007

מאיה, שלום

קנדידה היא סוג של פטריה שחיה על ובתוך הגוף שלנו - בדרך כלל ללא בעיות. יחד עם חיידקים מסוימים. כאשר האיזון בין כל הסוגים מופר, סוג אחד "לוקח שליטה" ואז גורם לתלונות. המקרה ההכי נפוץ הוא בנרתיק.

לא מוכרת לי בדיקה שמגלה קנדידה בקופות החולים. למיטב ידיעתי יכול להיות קנדידה בצואה ללא קשר לתלונות.

הטיפול שמוצע ע"י מטפלים אלטרנטיביים היא להימנע מאכילת סוכר וקמח לבן. היות וזה בריא באופן כללי, אין לי, כרופאה "קונבנציונלית" התנגדות. בטיפולים אחרים אין לי נסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

פרופ' אליעזר קיטאי
    28/08/2007

ברפואה המדעית לא נמצאה הוכחה לכך שקנדידה עלולה לגרום למחלה כרונית שביטויה חולשה, עייפות וכו'. קנדידה ידועה לנו כגורמת זיהומים מקומיים. אצל אנשים שחיסונם ירוד עלולה להיות מחלה סיסטמית של קנדידה אולם זו מחלה חריפה קשה עם חום גבוה והמצאות קנדידה בריאות למשל. בבדיקות מהמעיים לא נמצאת שם קנדידה בדרך כלל. הרעיון שקנדידה גורמת לתסמינים כמו שלך הינה השערה של הרפואה הטבעית. לגיטימי להתייעץ עם רופא טבעי אולם הרופא הטבעי אמור לנהל בעצמו את הבדיקות והטיפול מבלי לגלגל לרפואה הקונבנציונלית בדיקות שלא רלבנטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו