מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים או פיסורהאריק18/07/2009
לד"ר שלום רב,
אני סובל מפיסורה חתך בפי הטבעת לפי האבחנה שלי ,בזמן ניגוב יש לי דם,וכאב.כנראה מחתך בפי הטבעת תמיד כאשר אני מגיע לרופא כירוג הוא לא רואה כלום ואומר לי שאין לי חתך ואין לי פיסורה.וכבר קיבלתי הפניה לגסטרו.שלא הובן לי כלל מה שייך זה וזה,זה לא שיש לי דם דרך הצואה.
היום לאחר יציאה קשה שהיתה לי.הרגשתי בכאב ובזמן שניגבתי היה לי מלא מלא מלא דם.ממש שטף,
בכמויות גדולות,התחלתי להילחץ ולפחד נכנסתי למקלחת שטפתי את האזור ראיתי שהמשיך קירבתי את זרימת המים שמתי על מים קרים ניגבתי ולבשתי זוג תחתונים כדי שיהיה לחץ על האזור.
וזה הפסיק לי.רוצה לדעת האם זה נכון שפיסורה לא מדממת?
ומה שיש לי כנראה טחורים?
לאן אני יכול לפנות אם רופא כירוג לא נותן לי אבחנה נכונה ובכלל טיפול
היש צורך לגשת לבית חולים ושם יבדקו יותר לעומק מה מקור הדימום ויתנו לי טיפול
או בגלל שהפסיק לי הדימום לעת עתה אז לחכות לבדיקה של רופא כירוגי
בתודה
ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי19/07/2009פיסורה בהחלט יכולה לדמם. האם הכירורג בדק אותך עם מכשור? פני למומחה לפי הטבעת=פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)