מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כולסטרול גבוהאיריס29/08/2007
שלום
אני בת 46 לפני חודשים עשית בדיקות כולסטרול והתוצאות היו:
כולסטרול טוטל: 245
LDL- 149
HDL-61
טיגליצרילים 169
אני רוצה לציין שאני אחרי מחלה היפרטירואיד ולקחתי במשך שנה תרופה שנקראת PTU
1. רציתי לדעת אם לתרופה שלקחתי יש השפעה על עליה של הכולסטרול בדרך כלל הוא יותר נמוך 205 וה- LDL 117
2. התחלתי בדיאטה להורדת הכולסטרול - מתי כדאי לעשות שוב בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול גבוה
ד''ר גרי בלומברג29/08/2007שלום, איריס
אם את בריאה פרט לבעיה עם בלוטת התריס, לא מעשנת, אין להורים או אחים/אחיות מחלת לב ולחץ הדם שלך תקין (120/80 או פחות) - אז ה LDL שלך ברמה תקינה בשבילך. גם אם יש לך אחד או שניים של גורמי הסיכון האלו - את ברמה תקינה.
תת פעילות בלוטת התריס יכולה לגרום לכולסטרול גבוה. בהתקופה שהיית בפעילות יתר ללא טיפול, סביר שהכולסטרול היה נמוך יותר. אבל הרמה תקינה בכל זאת.
תמיד טוב לשמור על תזונה נכונה. מאחלת לך בהצלחה. הייתי חוזרת על פרופיל השומנים לאחר 3 חודשים של שינוי בדיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)