מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תולעים בפי הטבעתורד29/07/2009
לפני כארבעה מים הייתי בבריכה, אני חוששת שנדבקתי בתולעים, יש לי תינוק בן שבועיים שאני מניקה הנקה מלאה, ביומיים האחרונים יש לי גרד באיזור הטבעת שמתחיל בערב והתינוק שלי גם לא רגוע ביומיים האחרונים קראת הערב, מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר קטנטן ...
מיכאל29/07/2009עוד דבר קטנטן, קיבלתי מהרופא גם קלונקס, מאחר ולפני כשבועיים התעוררתי בלילה עם הרגשה לא טובה, חולשה, סחרחורות וזיעה קרה למשך כ-10 דקות ולאחריה עייפות רבה - כאשר הוא אמר לי שבפעם הבאה שזה קורה, לקחת חצי כדור מתחת ללשון.
לא עשיתי זאת עכשיו מאחר ופחדתי כי זה לא המקרה בו צריך לקחת את הכדור הזה.
האם טעיתי והייתי כן צריך לנסות אותו ? האם עדיין כדי לקחת אותו עכשיו ?
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים אני ממתינה לתשובתכם
ורד30/07/2009רופאים יקרים אני ממתינה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי30/07/2009בד"כ לא נדבקים בבריכה וגם הסימנים לא מופיעים תוך 4 ימים. תולעים לעיתים נראות בפי הטבעת, אם יש מי שיבדוק אותך. את יכולה לנסות טיפול בורמוקס בכל מקרה. התינוק אינו יכול לקבל טיפול. כדאי שיבדק עי רופא הילדים לבחון סיבות אחרות לחוסר הרגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)