התקררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקררות
    אריק
    31/07/2009

לצוות שלום רב,

אני בן 25, מיום שני סובל מהרגשה לא טובה חולשה בעיקר ומחנק בגרון הייתי ביום שלישי אצל רופאת משפחה מחליפה שאמרה שיש לי גירוי בגרון ונתנה לי כדורי מציצה ודקסמול.
    היום חזרתי לביקור אצל רופאת משפחה אחרת שקיבלה אותי והיא ראתה שיש אודם בגרון ואמרה שהבלוטות לימפה מעט נפוחות.נתנה לי מוקסיפן לקחת.שחזרתי הביתה החלו לי כאבים ברום הבטן.מתחת לצוואר ובאמצע.האם זה יכול להיות קשור להתקררות,לגרון?
    אני מאד חושש כי אף פעם לא חשתי בצורה זו עם הגרון
    בתודה

אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקררות

הוספת תגובה

• התקררות

ד''ר אביבית גולן כהן
    01/08/2009

אייל שלום
    אי נוחות בגרון, בלוטות למפה מוגדלות והרגשה כללית לא טובה מאפיינים מחלה זיהומית בדרכי הנשימה העליונות. המחלה יכולה להיות חיידקית ואז אנטיביוטיקה ( מוקסיפן) יכולה לעזור אך נפוץ יותר שתהיה ויראלית ואז מנוחה, דקסמול, כדורי מציצה , מרק עוף ותה יעשו עבודה טובה.

אם הכאב ברום הבטן התחיל לאחר נטילת מוקסיפן יתכן ויש בינהם קשר.

אני מבינה שכרגע אתה משלב את הטיפול באנטיביוטיקה עם שאר הטיפול התומך ולכן סביר שאתה נותן טיפול בכל האפשרויות . אני מצפה שתוך יום- יומיים הרגשתך תשתפר. אם לא כדאי לך לחזור ולהבדק אצל רופא המפשחה.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו