מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקה בווסת ליותר משנתייםנעה03/08/2009
שלום, אני בת 14, לפני בערך שלוש שנים קיבלתי לראשונה ווסת.
היא הייתה סדירה במשך שנה אבל פתאום היא נפסקה.
עברו כבר יותר משנתיים.
עשו לי בדיקת אולטרסאונד, בדיקות דם מיששו לי את הבטן ונתנו לי גם סוג של כדורים שהחזירו לי את הדימום לפעם אחת, רק בשביל לבדוק שהכל תקין, והכל אכן תקין מהבחינה הזו.
אני שוקלת 41 קילו וגובהי 158.
רופא המשפחה אמר שלדעתו הבעיה לא במשקל, הוא הציע לשלוח אותי לבדיקה אצל רופאת נשים\ גניקולוג.
אני חושבת שזו בדיקה ממש גופנית... והרופא נגע וכל מיני... זה הדבר שאני הכי לא רוצה לעשות!!!
אמרתי להורים שלי, אבל רופא המשפחה אומר שכדאי (הוא לא אמר "חובה").
האם לדעתכם אני יכולה לחקות עוד שנה לפני שאני עושה בדיקה כזו??
יש איזה פיתרון אחר לבדיקה הזו??
זה דיי דחוף, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי05/08/2009לבדיקה הגניקולוגית אין תרומה להבנת הסיבה להפסקת הוסת, וניתן לוותר עליה. אם בדיקות דם להורמונים תקינות (בהנחה שבדקו מה שצריך) ואם אינך עושה דיאטות או ספורט מאומץ הרי שניתן להסתפק בשלב זה בבדיקות ולהמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)