nf1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• nf1
    שמואל
    11/08/2009

שלום אני בן 43 סובל מי נאופיברומטוזיס סוג nf1 ולפני 4 חודשים קיבלתי טיפול של רדיוכירוגיה [הקרנות ]בגלל גידול ברוש מניגומה] אופנתי לחר טיפול לצילום חזה ואודגם 1הדבקות פלוירלית בבסיס ימני למה הכבנה דר מה זה אומר אולי ציך לבצה בדיקת של סיטי [אימי נפטרה מי סרטן ראות]הים יש צורך בסיטי אולי בגלל המחלה שאני סובל מימנה [הנאופיברוטוזיס] תודה דק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    nf1

הוספת תגובה

• nf1

שמואל
    11/08/2009

שלום המשך לשאלה שלי בבקשה אופנטי גם לסיטי בטן בגלל כהב וגם בגלל הרק שלי אנופיברומטוזיס ובצילום סיטי אודגם באיזור שורש האומנטום מודגמת הסננה נודולרית הסמוכה לקולון רוחבי אין לראות עיבוי דופן המעי בסיכום מומלץ המנך המשך בערור קלני והסטולוגי דר מעלי לעסות שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    11/08/2009

הדבקות פלוירלית היא כעין צלקת בקרום הריאה ומבטאת דבר שהיה בעבר וחלף. האם יש מקום שתעבור CT? רק הרופא האישי שלך המכיר אותך וראה את הבדיקות יכול להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו