רדוקטיל,בדיקות ותקופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדוקטיל,בדיקות ותקופה
    אתי
    29/08/2009

אני נוטלת רדוקטיל 15 מ,ג מדצמבר 2008,אני יודעת שיש תקופה מקסימאלית שניתן ליטול את הרדוקטיל אבל....
    אני נוטלת את הכדור בערך 3 פעמים בשבוע,והיו תקופות [לא רבות] שנטלתי אותו פעם בשבוע.
    שאלתי היא האם אני צריכה להפסיק לקחת את הרדוקיל בדצמבר השנה,או שאוכל להמשיך בגלל שזה לא היה ברצף?
    והאם אני צריכה לעשות בדיקות למעקב? ואם כן אילו בדיקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדוקטיל,בדיקות ותקופה

הוספת תגובה

• רדוקטיל

ד''ר גרי בלומברג
    29/08/2009

שלום, אתי

נדמה לי שלאחרונה הורידו את האזהרה על טיפול רק לשנה. אבל זאת לא השאלה. האם ב 9 חודשי טיפול ראית תוצאות? הכוונה של רופא שרושם דוקטיל היא לתת פוש להתחלת הדיאטה. הטיפול לא אמור להיות כל החיים.

אם יש התוצאות טובות כדאי לשקול להמשיך ללא הכדור. אם אין תוצאות אזי לא עוזר.

לגבי מעקב - מאוד חשוב לעקוב לאחר לחץ דם כי התרופה מעלה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדתי 19ק"ג

רעות\אתי
    30/08/2009

כמובן שאני משלבת תזונה נכונה ומתונה,הרי אין תרופות קסם---הלוואי שהיה :)
    בכל מקרה אני ינסה להוריד את המינון לפעם\פעמיים בשבוע ואני יראה את ההתגברות שלי.
    הוא ממש עוזר כי הוא "סותם" את התאבון ואת החשקים,לשמנים או מלאים כפי שהייתי זה מתאים ביותר.
    אני גם יעשה בדיקת לחץ דם,
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו