תרופה נגד דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה נגד דיכאון
    ג'ון
    06/09/2007

אני סובל מדיכאון מאז שאשתי מתה לפני למעלה משנה. לאחרונה נהיה לי קשה מדי ודיברתי עם רופא המשפחה שלי שמכיר אותי הרבה שנים והוא רשם לי תרופה נגד דיכאון שבינתיים (עבר חודש) לא עוזרת לי. אני לא רוצה לפגוע בכבודו כי כאמור אנחנו מכירים הרבה שנים, אבל אני חושב שאולי פסיכיאטר ידע לתת לי תרופה שתעזור יותר. לרופא משפחה יש אותו ידע כמו פסיכיאטר לגבי תרופות מהסוג הזה או שכדאי לי לפנות לפסיכיאטר?
    חשוב לי לציין שאני בנאדם סגור והיה לי קשה לדבר אפילו איתו על הנושא, ככה שצריך להסתכל על שני הצדדים של המטבע, אני לא יודע אם יהיה לי קל לדבר עם פסיכיאטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה נגד דיכאון

הוספת תגובה

• דכאון

פרופ' אליעזר קיטאי
    06/09/2007

רופא המשפחה מיומן לטפל במקרים השכיחים היותר קלים של דכאון. פסיכיאטר מיומן יותר במקרים קשים של דכאון, שאז יש צורך בתרופות שלרופא משפחה אין נסיון בהן. לטיפול בדכאון לוקח 3-4 שבועות כדי להשפיע. נסה להמשיך באותו טיפול, אולי במינון כפול. אם גם תוך חודש הבא לא תשתפר הרגשתך פנה לפסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו