מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אריתרו טבע כתרופה לדלקת גרוןחני15/09/2009
שלום רב:
לפני מספר ימים התגלתה אצלי דלקת גרון. אחרי שלא יכולתי לבלוע מכאבים עזים בלוע ובגרון.
הרופא נתן לי תרופת אריטרו טבע. ברם, אני נוטלת אותה כבר מיום שבת, אך עדיין יש לי שלפוחיות לבנות בגרון.
כמו כן אני מרגישה לחץ באזניים לא ברור, ויש לי תחושה שלחץ הדם שלי מאד גבוה .
מעין סוג של חוסר אויר ולחץ בראש.
האם זה קשור לתרופה?
האם זה בסדר שהתסמינים של שלפוחיות עדיין קיימים היות שזה כבר היום הרביעי לתרופה?
בתודה מראש
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריתרו טבע
ד''ר גרי בלומברג15/09/2009שלום, חני
האם בוצע משטח גרון? אולי הבעיה אינה חיידק (שמגיב לאנטיביוטיקה) אלא וירוס (שלא מגיב). למשל וירוסים של מחלת הנשימה גורמים לנקודות לבנות על השקדים וכאבי גרון.
הרגשת הלחץ יכולה להעיד על גודש באף.
לא נראה לי שהתלונות קשורות לטיפול אלא למחלה עצמה.
יש לחזור לרופא המשפחה. אם יש משטח חיובי ואין שיפור כדאי להחליף אנטיביוטיקה. אם לא בוצע משטח אני ממליצה לשקול בדיקות דם לספירת דם ולמחלת הנשיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
חני17/09/2009לא בוצע לי שום משטח גרון.
בדק אותי רופא ביום שישי בלילה ולא עשה כלום חוץ ממבט מהיר ביותר בגרון.
אני כבר שבוע עם הכדורים ולא חל שיפור בגרון מבחינת מראה..
רק השיעול עבר..
אוי לי ואבוי לי...
לא הלכתי לרופא משפחה...
שוב אוי לי ואבוי לי..
רק עכשיו ראיתי תשובתך
והבנתי שאולי לקחתי סתם אנטיביוטיקה...
שוב אוי ואבוי....
לא כיף ככה להתחיל חג..
איכס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דר גרי היקרה
חני17/09/2009מה עליי לעשות אם זה וירוס?
אני מרגישה הרבה יותר טוב, אך יש לי עדיין שלפוחיות לבנות בגרון.
כאב הלוע והבליעה העז עבר לי, אם לא הבהרתי זאת..
מה ניתן לעשות בנתיים עד שיקחו לי משטח וכו?
ובכלל ממה זה נגרם?
אוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר גרי בלומברג18/09/2009שלום, חני
קודם כל אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. אין טיפול מיוחד לוירוסים (רק במקרים מאוד מאוד מסוימים) מעבר למנוחה, שתייה מרובה והקלת תלונות ע"י אקמול, כדורי מציצה וכד' וכמובן זמן.
לא בטוחה שיש טעם למשטח גרון כי עקב האנטיביוטיקה הוא יהיה תקין גם אם היה חיידק.
אם החלמה ממשיכה בקצב טוב אין צורך בהליך אחר. אם עדיין יש כאבי גרון עם נקודות לבמות אז כן כדאי לברר מחלת הנשיקה. לא שיש טיפול אחר אבל המהלך ארוך יותר וכדאי לדעת שהיא הגורם.
וירוסים נמצאים בכמעט כל מקום תודות לאנשים חולים בכל מקום. פחות לוקים במחלות אם שומרים על שינה מספקת ואוכל בריא - אבל רובנו מקבלים מחלות קלות לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)