שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רבקה
    17/09/2009

ד"ר שלום,
    לפני כשבוע חזרתי מים המלח-בבדיקה אצל רופאת משפחה-ציינה בועה באוזן ואודם באוזן השנייה-טופלתי באמטיביוטיקה שבטעות סיימתי לקחת אותי אחרי 6 ימים ולא 7-(היו חסרות לי עוד 3 מנות שכבר לא לקחתי אותן) לכאורה מרגיש שעבר לי הכל-לפעמים תחושת כבדות באוזניים
    במהלך שבוע זה אין לי תיאבון כלל-אוכל לא מגרה אותי אפילו עושה לי תחושה לא נעימה
    יש לי ליחה בכמות קטנה שמרגיש שפשוט תקועה כל הזמן וזה די מציק
    והייתי אצל רופאת אנדוקרינולוגיה שציינה שיש לי תת תריסיות סובקלינית וייעצה לי אלטרוקסין 50 מק"ג ליום-למרות שאין כלל הכרח לטפל-כי אמרה שזה מאוד גבולי
    השאלה יש קשר לאנטיביוטיקה ולחוסר תיאבון-זה ממש כבר מדאיג אותי ודי מדכא למען האמת
    אני מסתובבת עם תחושת פחד רוב הזמן-יש סיבה לדאגה
    אני בת 27, בריאה -בבדיקות דם אחרונות-אנמיה מיקרוציטית וסוכר 104
    הכל נשמע מפחיד-אשמח לקבל איזשהו מידע (קראתי על כל האבחנות מסיכומי ביקור-והכל עוד יותר הפחיד אותי)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    17/09/2009

אנטיביוטיקה עלולה לגרום חוסר תאבון. קראתי את מה שכתבת ולא הצלחתי להבין מה בדיוק גורם לך לדאגה ופחד. לא תארת תסמינים או ממצאים מדאיגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו