שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת
    קארין
    20/09/2009

בתי הקטנה לפני יומיים התחילה צינון ואח"כ גם שיעול חום לא יותר מ38.4 חד פעמי.ןאני היום גם התחלתי צינון ושעול כאבי גרון במיוחד ואזנים כאבי שרירים,הלכתי למוקד אני והילדה והרופא של הילדה אמרה שזה ויראלי ריאות נקיים מעט אודם בגרון ומלא ליחה שום טיפול רק מי מלח ומוקוליט האם זה בסדר?ואני הרופא ראתה מעט אודם בגרון שמקרין לאוזן ןנזלת מרובה החליטה לתת לי מוקסיפן 3ימים ליתר ביטחון כי יש לי אסתמה קלה מאוד האם הטיפולים הללו נכונים?האם זה לא שפעת חזירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת

הוספת תגובה

• שפעת?

ד''ר גרי בלומברג
    20/09/2009

שלום, שולמית

נשמע שלבתך מחלה וירלית של מערכת הנשימה אבל לא הוירוס של שפעת. לדעתי קיבלה טיפול נכון אבל אם היא מתחת לגיל 6 עדיף לא לתת תרופות, אפילו מוקוליט.

לגביך נשמע יותר כמו שפעת, שאף היא מחלה וירלית. שפעת אונתית או שפעת חזירים? במצבך לפי תאורך אין צורך לדעת. הטיפול בשני המקרים זהה - מנוחה, שתייה מרובה ולנסות לא להדביק אחרים. לגבי האנטיביוטיקה - יש לרופאים במוקדים נטייה לתת טיפול יותר מרופאים בקופה. לנו בקופה יש את הזכות לראותכם יום לאחר יום ולעקוב - להם אין. לא נראה שיש צורך באנטיביוטיקה אבל כדאי לפנות מחר לרופא/ת המשפחה לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו