מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעתקארין20/09/2009
בתי הקטנה לפני יומיים התחילה צינון ואח"כ גם שיעול חום לא יותר מ38.4 חד פעמי.ןאני היום גם התחלתי צינון ושעול כאבי גרון במיוחד ואזנים כאבי שרירים,הלכתי למוקד אני והילדה והרופא של הילדה אמרה שזה ויראלי ריאות נקיים מעט אודם בגרון ומלא ליחה שום טיפול רק מי מלח ומוקוליט האם זה בסדר?ואני הרופא ראתה מעט אודם בגרון שמקרין לאוזן ןנזלת מרובה החליטה לתת לי מוקסיפן 3ימים ליתר ביטחון כי יש לי אסתמה קלה מאוד האם הטיפולים הללו נכונים?האם זה לא שפעת חזירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת?
ד''ר גרי בלומברג20/09/2009שלום, שולמית
נשמע שלבתך מחלה וירלית של מערכת הנשימה אבל לא הוירוס של שפעת. לדעתי קיבלה טיפול נכון אבל אם היא מתחת לגיל 6 עדיף לא לתת תרופות, אפילו מוקוליט.
לגביך נשמע יותר כמו שפעת, שאף היא מחלה וירלית. שפעת אונתית או שפעת חזירים? במצבך לפי תאורך אין צורך לדעת. הטיפול בשני המקרים זהה - מנוחה, שתייה מרובה ולנסות לא להדביק אחרים. לגבי האנטיביוטיקה - יש לרופאים במוקדים נטייה לתת טיפול יותר מרופאים בקופה. לנו בקופה יש את הזכות לראותכם יום לאחר יום ולעקוב - להם אין. לא נראה שיש צורך באנטיביוטיקה אבל כדאי לפנות מחר לרופא/ת המשפחה לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)