חולה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה....
    קארין
    20/09/2009

אצי מצוננת מאוד וכואב לי הגרון שיעול וחולשת שרירם אין לי חום הלכתי למיון עשיתי בדיקות דם והיו תוצאות שלא הבנתי אם זה בסדר ומה זה מראה CRP-B 0.88 H
    LYMPHO% 15.7 L
    LYMPHO abc 1.20 L
    BASO abc 0.00
    HCT 33.0
    RBC 3.82 L
    HGB 11.3
    צילום ריאות תקין ,סטורציה תקינהאאג הכל תקין.
    שאלתי שם מזה אמרו לי ויראלי ושאלתי אם יש סיכוי שזה שפעת חזירים אמרו שהם לא יודעים .שאין לי סימנים של חום וזה מוריד את הסיכוי ובכל זאת בגלל שלחצתי שירשמו לי הפניה לקופח לבצע משטחים כי הם לא עושים מה לדעתך לפי בדיקות וכו מה יש לי אני מודאגת עד מאוד..
    וגם יש לי דופק מהיר עכשיו שאני חולה למרות שאין לי חום האם זה מיזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה....

הוספת תגובה

• חולה

ד''ר גרי בלומברג
    20/09/2009

שלום, שולמית

בבדיקות שלך יש עדות למחלה וירלית וגם חוסר דם קל. דופק מהיר - גם ללא חום גבוה - נפוץ במחלות של מערכת הנשימה.

אם במיון לא התרשמו מצורך לבדוק שפעת החזירים הרי מצבך קל ומשום שהטיפול זהה אין צורך באבחנה מדויקת. הטיפול מנוחה, שתייה מרובה ולנסות לא להדביק אחרים.

אם את עדיין מודאגת מחר - תפני לרופא/ת המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר על התשובה עזרת לי מאוד.

קארין
    20/09/2009

שנה טובה ומתוקה שנת בריאות והצלחה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו