מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנדריהול פורטהאני23/09/2009
היי
אני בת 22 סובלת מהזעת יתר בבית השחי,לאחרונה התחלתי להשתמש בתכשיר הנקרא "אנדריהול פורטה".בימים הראשונים סבלתי מגירויים ועיקצוצים בבית השחי והיה מאוד קשה להרדם.התכשיר באמת השפיע ולא הזעתי כלל.עשיתי הפסקה של יומיים כמו שכתוב במרשם והשתמשתי שוב ביום הראשון לא הרגשתי שום גירויי אבל ביום השני ששמתי את התכשיר קמתי עם מין כוויה ענקית בבית השחי ובאמת סבלתי מכאבים בלילה אך לא יחסתי חשיבות כי חשבתי שזה חוזר להיות כמו בימים הראשונים.יכול להיות שזה נגרם מכך שמרחתי מהתכשיר קצת יותר מידי ממה שצריך?או שבעצם הוא לא מתאים לי?אני מקווה מאוד שאני לא אצטרך להפסיק את השימוש בו כי אני מאוד מרוצה מהתוצאות שאלה נוספת-האם עליי להמשיךלהשתמש בו כל הזמןאו שמתישהו הזעה תפסיק לגמרי גם ללא השימוש בתכשיר?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדריהול פורטה
ד''ר גרי בלומברג23/09/2009שלום, אני
התכשיר לא מוכר לי. תוכלי לכתוב את השם בלועזית? מאיפה קיבלת אותו?
מתיאורך נשמע שפיתחת אלרגיה לתכשיר. אפשרות אחרת אם החומר צורב שקיבלת כוויה משימוש בכמות גדולה מדי.
תפסיקי את השימוש ואם הכל עובר סביר שקשור לתכשיר. תתיעצי עם רופא/ת המשפחה לגבי המשך שימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם השתמשתי בזה
לבנת24/09/2009והאנידרוהל פורטה, שלהרבה מאד עוזר ויעיל לשיפור המצב- גם לי עשה בעיות. מאד איכזב אותי כי שמעתי הרבה על המשחה הזו. אפשר לומר שאחרי שניסיתי המון דברים אחרים (תרופות סבתא למינהן לא משהו ששווה לך לנסות) באמת חשבתי שהפורטה יעזור. אבל את יודעת מה כן עזר לי בסופו של דבר? בוטוקס. כן הטיפול הזה שמזריקים לך בכמה דקירות את הבוטקוס לבלוטות וזהו. התוצאות מיידיות ממש. מה שכן הן מחזיקות מעמד בערך שנה ואז אולי צריך לעשות שוב. אני עשיתי לפני 4 חודשים בכללית אסתטיקה ואין מאושרת ממני- עברתי את הקיץ הזה בשלום! ובכלל זה שיפור ברמת החיים בכל דבר. אנ יכבר לא מסתובבת עם חולצות להחלפה ודאודרנט ופרש וואנס בתיק כל הזמן.
ממליצה לך לברר על זה לראות אם זה משהו שמתאים לך. עבורי זה היה הפתרון המושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)