התנפחות באצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחות באצבעות
    שירן
    26/09/2009

אני קמה בבוקר ומנסה להוציא את הטבעת מהיד ולא מצליחה כי אצבעותי נפוחות.רק עם סבון אני מוציאה את זה.רק בתקופה האחרונה זה קורה.יש לציין שלאחר כחצי שעה מהקימה בבוקר זה עובר.ממה דבר כזה קורה ואם אני אמורה להיבדק?או מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות באצבעות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    27/09/2009

לא ציינת כל פרטים אודותיך. גיל? מצב בריאות? שימוש בתרופות? האם זה רק ביד אחת? התופעה נשמעת כבצקת באצבעות. אם זה רק ביד אחת אולי את לוחצת את כף היד בשינה ואז מצטבר נוזל. אם התופעה ממשיכה הבדקי אצל רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

שירן
    27/09/2009

לציין שאני בת 34 עם אסתמה קלה,שאר בדיקות הדם תקינות כולל בלוטת התריס.תרופות שאני צורכת סינגולייר רק השבוע התחלתי לצרוך בקביעות,אריוס,לנטון,פרופוליס לחיזוק וויטמין סי,יש לציין שאני לקחתי זריקה אחת בחודש שעבר אוביטרל 250 כדי להשהות ביוץ ,ואחת קיבלתי בראש השנה שוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ןלציין שזה ב2 הידיים

שירן
    27/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    27/09/2009

התייעצי עם רופא הנשים אם זו לא תופעה מהתרופות שאת מקבלת מהם שהינן הורמונליות. הורמונים עלולים לצבור נוזלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו