מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפרקים שרירים סיבה לדאגה?מוקי30/09/2009
בן 46
לפני חודש וחצי כאבים בעצמות שריריים אחרי מספר ימים כאב גרון הכאבים באזור מתחת לשכמות , באגן גו תחתון, ובברכים. בביקורת אצל רופאה תפליטים בגרון אך משטח גרון תקין לכן לא לקחתי אנטיביוטיקה לדברי הרופאה מפרקים בברך לא נפוחים ולא אדומים כנראה התקררות. לאחר שבועים חלף הכאב.
לפני שבוע לאחר ישיבה בראש השנה במיקום מתחת למזגן שוב אותם כאבים מיום ראש השנה הקלה משמעותית לקראת יום שישי שלפני כיפור.
יום שישי שוב ישיבה ליד מזגן ושוב התופעות חזרו שוב התדרדרות.
במשך הצום הקלה מסוימת לקחתי אקמול לפני כניסת הצום.
בצאת הצום הרגשת הקלה משמעותית שתיתי קפה ואכלתי ביגלה ועדין הרגשה טובה לאחר מכן תפוח אדמה בתנור שהיה מלוח וגרם לי למצוקה בבטן(צריבה סובל ממעי רגיז).
לאחר שהלכתי לישון לא הצלחתי להרדם כי שוב החלו הכאבים (אין לי מושג מה עשיתי שחזרו) עלי לציין שגם הרגשתי שקר לי כי היה אויר קריר למרות שהייתי מכוסה טוב.
השאלות שלי :
1.היא האם זה רק התקררות אני מתחיל לחשוב על על רומאטיזים וכו כי תוך חודשים זה קורה לי כבר פעמים וזה קורה לי תמיד בקשר לקור ומזגנים אני בלחץ ורוצה מסר הרגעה.
2.דבר נוסף איך אני יכול להתמודד עם מזגנים וחילופי עונות שגורמים לי לכך אני מתלבש חם ויושן עם פוך אך אנ מסתובב בלילה ואז אני אולוי חשוף לקור מצד שני ישנו הויכוח הקבוע עם האשה שרוצה אוויר.
וכמו כן בסביבת מזגן מה אני אמור לעשות .
3.האם יש דרכים לחזק את הגוף ואז הגורמים האלה פחות ישפיעו ה -wbc רוב הזמן מתחת לנורמה כבר שנים הרופאה יודעת .
4. האם יש דרכים לקצר את פרק הזמן שסובל מכך לקחתי יותר מיד כדורים מוסקול אקמול יש דרך אחרת אני יודע שזה פוגע בכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפרקים שרירים
ד''ר גרי בלומברג30/09/2009שלום, מוקי
נראה לי שהכאבים נובעים ממחלה וירלית - כמו עם כאב הגרון בהתחלה ובהמשך מ"התקררות". הרבה פעמים הגוף עובר מהר ממחלה וירלית למחלה וירלית נוספת עם אין החלמה מלאה ביניהן.
אם הכאבים יופיעו ללא תסמיני מחלת דרכי הנשימה וללא קשר ל"התקררות" כן כדאי לפנות להתיעצות עם רופאת המשפחה.
יש דרכים להתמודד עם "פגיעות" למחלות וירליות וחיידקיות. שינה מספקת, תזונה בריאה, פעילות גופנית - מאוד עוזרים. להימנע ממגע עם אנשים חולים. ולך ספציפית כדאי להתרחק ממזגנים.
כאבים שקשורים למחלות וירליות לא תמיד מגיבים לנגד כאבים. אם זה עוזר - טוב מאוד. עד 6-8 אקמול ביום מותר אבל לא לאורך זמן, רק לכמה ימים. מוסקול מכיל גם אקמול אז לקחת גם אותו בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)