חרדה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כרונית
    איל
    01/10/2009

אני 57 סובל מחרדה כרונית חריפה עשרות שנים, וגם ocd . מגיב לא טוב לתרופות ממשפחת SSRI
    שאלתי היא אם תוכל להעלות אפשרות לכדור שיצמצם במשהו את הבעיה וללא תופעות לוואי, כגון קלונקס יומי בכמות קטנה? ליריקה? אומגה 3?... נ.ב הדופק שלי תמיד מהיר - 80 ומעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כרונית

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    01/10/2009

דרלין ממתן דופק מהיר וגם עוזר במעט כנגד חרדה. ניסית פעם קסנקס ? (נקרא גם אלפרליד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה

איל
    02/10/2009

אני כבר לוקח 25 מ"ג נורמיטן ליום, כחצי שנה ,בגלל עליה קלה בלח"ד. אפשר גם וגם?

בקשר לקסנקס איזו כמות יומית באה בחשבון? חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

איל
    02/10/2009

שאלה נוספת: הדיבורים שהפסקה בתרופה להורדת לח"ד עשויה להקפיץ בבת אחת את הלח"ד, על מה מדובר, למשל איחור כמה שעות בלקיחת התרפה או פספוס של יום יומיים- זה מסוכן?
    כעת אני עומד על לח"ד 127/75 ולפני הטיפול 146/84. כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    02/10/2009

אפשר להעלות את מינון הנורמיטן למשל ל 50 מג ליממה. קסנקס מתחילים מ 0.25 מגX3 ועד 1 מגX3. כאשר אומרים שהפסקת טיפול מעלה את לחץ הדם הכוונה אינה לדחית הלקיחה בכמה שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו