לחץ פיסי מציק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ פיסי מציק
    אופיר
    02/10/2009

שלום רב,

כבר מספר שנים שאני סובל מהרגשת לחץ באיבר המין ותכיפות במתן שתן. בזמן האחרון חלה החמרה במצבי, וקשה לי יותר ויותר להתמודד עם ההרגשה הגרועה. לאורולוגים אין תשובה למצב, שלא ברור מה הגורם לו.

לאור ההחמרה במצב אני נוסע בעוד שבועיים לחו"ל כדי להתייעץ עם רופא מומחה בתחום, וחשוב לי להחזיק מעמד עד אז ולשמור על מצב רוח סביר במטרה לעבור את הנסיעה בשלום, אבל הבעיה הפיסית המחמירה משפיעה עליי לרעה גם נפשית. לא מדובר בכאב אלא בלחץ פיסי מציק ומעיק שפשוט משגע אותי, ובשבועות האחרונים הפסקתי לגמרי לתפקד. במצבי הנוכחי ספק אם אני מסוגל לעמוד בנסיעה לחו"ל. (אפילו להתרכז במשחק כדורגל בטלביזיה אני כבר לא מסוגל, ובדרך כלל אני מצטיין בזה!)

אני מחפש עכשיו תרופה כלשהי שתעזור לי "להתעלם" ככל האפשר מהבעיה בשבועיים הקרובים, כדי לנסות לטפל בה כמו שצריך בחו"ל. רציתי לשאול האם כדאי לי אולי לפנות לפסיכיאטר, שייתן לי תרופה לשיפור מצב הרוח בלי קשר למצב הגופני? או אולי רופא "רגיל" יכול לתת לי תרופה כלשהי שתעמעם את תחושת הלחץ הפיסי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ פיסי מציק

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    02/10/2009

אתה יכול לקחת תרופה מרגיעה כגון ואבן אולם עדיף לנסות תרופה נגד מתח וחרדה כגון ציפראלקס. אומנם לוקל לה כמה ימים עד שהיא משפיעה אולם השפעתה לא רק לטווח המיידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו