בדיקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם
    elin
    15/10/2009

אשמח אם תוכלי לומר לי מה משמעות הבדיקות, ביחוד שהרופא שלי אומר שזה הכל שטויות ושהכל בסדר... למרות שהבדיקות נעשו בעקבות זה שאני מרגישה מאוד לא טוב, יש לי בעיה עם הקיבה או לפחות הוגדר כקיבה עמבנית כי לא מצאו שום דבר אחר ועשיתי כל דבר שניתן.
    התוצאות שאני כותבת להלן הם רק החורגות בערכים (מתחת / מעל הנורמה)
    PT-INR 0.86
    PT-SEC 9.3
    PT% 100
    CRP 2.08 (הבדיקה הזו היא כבר 4.5 שנים מעל הנורמה.ב2005 זה היה בשיא של 9.1 וכולם אומרים כי זו בדיקה כללית שלא מראה על כלום ואין מה לעשות עם התוצאות שלה. אבל נראה לי שזה מראה על דלקתיות ראומוטולוגית...)
    HEPATITIS BS AB POSITIVE 17.68 - זה אומר שאין צורך לחזור על החיסון?
    HEPATITIS BS AG - יש צורך בחיסון?
    TSH 4,24 - אני במעקב כבר מס' שנים ותמיד זה לא עבר את האמצע. לפני שנה זה היה בדיוק באמצע הסקאלה. מה זה אומר? אני במעקב עקב בעיות תורשתיות במשפחה בבלוטת התריס
    BILIRUBIN-DIRECT 0.06

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    16/10/2009

ברמה הכללית תוצאות הבדיקות שהצגת אכן אינן מעוררות שום "נורות אזהרה". האם ספציפית במקרה שלך יש להן משמעות? הדבר אמור להקבע עי הרופא האישי שיכול לפי הכרותו בין התלונות, ממצאי בדיקה גופנית ובדיקות המעבדה. הפריט היחיד שניתן לענות לך ללא הכרות ספציפית הוא לגבי החיסון להפטיטיס אולם לא ברור לי מצורת הכתיבה מה בדיוק היתה התוצאה. אם תחזרי על כך באופן ברור יותר אומר לך לגבי החיסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו