מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםelin15/10/2009
אשמח אם תוכלי לומר לי מה משמעות הבדיקות, ביחוד שהרופא שלי אומר שזה הכל שטויות ושהכל בסדר... למרות שהבדיקות נעשו בעקבות זה שאני מרגישה מאוד לא טוב, יש לי בעיה עם הקיבה או לפחות הוגדר כקיבה עמבנית כי לא מצאו שום דבר אחר ועשיתי כל דבר שניתן.
התוצאות שאני כותבת להלן הם רק החורגות בערכים (מתחת / מעל הנורמה)
PT-INR 0.86
PT-SEC 9.3
PT% 100
CRP 2.08 (הבדיקה הזו היא כבר 4.5 שנים מעל הנורמה.ב2005 זה היה בשיא של 9.1 וכולם אומרים כי זו בדיקה כללית שלא מראה על כלום ואין מה לעשות עם התוצאות שלה. אבל נראה לי שזה מראה על דלקתיות ראומוטולוגית...)
HEPATITIS BS AB POSITIVE 17.68 - זה אומר שאין צורך לחזור על החיסון?
HEPATITIS BS AG - יש צורך בחיסון?
TSH 4,24 - אני במעקב כבר מס' שנים ותמיד זה לא עבר את האמצע. לפני שנה זה היה בדיוק באמצע הסקאלה. מה זה אומר? אני במעקב עקב בעיות תורשתיות במשפחה בבלוטת התריס
BILIRUBIN-DIRECT 0.06
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי16/10/2009ברמה הכללית תוצאות הבדיקות שהצגת אכן אינן מעוררות שום "נורות אזהרה". האם ספציפית במקרה שלך יש להן משמעות? הדבר אמור להקבע עי הרופא האישי שיכול לפי הכרותו בין התלונות, ממצאי בדיקה גופנית ובדיקות המעבדה. הפריט היחיד שניתן לענות לך ללא הכרות ספציפית הוא לגבי החיסון להפטיטיס אולם לא ברור לי מצורת הכתיבה מה בדיוק היתה התוצאה. אם תחזרי על כך באופן ברור יותר אומר לך לגבי החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)