מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת הנשיקה וספורטארז16/10/2009
שלום, חוויתי סימפטומים מסויימים כמו חולשה עייפות, כאבי ראש, חום קל כאבי שרירים קלים ( לא נפיחות בשקדים / כאב גרון/ מוגלה), סיכוי טוב למחלת הנשיקה או מחלת היאפים, בכל מקרה החום ירד ונשארו מעט כאבי ראש, יש לי בדיקות בהמשך ואז אדע ממה סבלתי, בכל מקרה הבנתי שיש איסור מוחלט לעשות ספורט ( בעיקר ספורט עפ אפשרות לפגיעה בגוף כמו היאבקות משחקי כדור וכו') עקב הטחול המוגדל ( במקרה של מחלת נשיקה), שאלתי היא מה לגבי ריצה..? יש לי תחרות עוד שבוע וכרגע אני מרגיש טוב יותר ( אין חום - ירד לפני יומיים) האם אפשר לגשת לתחרות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי16/10/2009משאלתך לא ברור במשך כמה זמן היו סימפטומים אלה. אם מדובר על ימים ספורים זה בודאי לא מחלת היאפים אלא זיהום וירלי, כאשר מחלת הנשיקה הינה סוג מסויים של וירוס. אם מדובר בתחרות רצינית לא הייתי ממליץ ללא בדיקת רופא קודם שיבדוק אותך ויעריך האם יש ממצאים חריגים, כגון טחול מוגדל למשל (ממצא שקשה להעריכו). אם הסימפטומים היו ימים ספורים וחזרת לאיתנך לגמרי אחר שבוע מההחלמה נראה לי שאפשר להתחרות בריצה לא ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

