שאלה על גלי חום מציקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על גלי חום מציקים
    רמי
    17/10/2009

מדי פעם בחודשים האחרונים תוקפים אותי גלי חום .
    פעם אני מרגיש את זה ביד ,פעם בחזה ....ופעם בכל הגוף .
    אין לי חום .
    בדיקות הדם יצאו בסדר .
    מה יכולה להיות הסיבה ?
    אלו בדיקות כדאי לעבור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גלי חום מציקים

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    17/10/2009

נא קצת יותר פרטים אודותיך. בן כמה האדון? מצב בריאות כללי? שימוש בתרופות? האם גלי החום מופיעים בנסיבות מסויימות? עד כמה הם מפריעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רמי
    17/10/2009

נא קצת יותר פרטים אודותיך. בן כמה האדון? 45 מצב בריאות כללי? מצויין שימוש בתרופות? לוקח ויטמנים b 12 וויטמן d בגלל חוסר ,האם גלי החום מופיעים בנסיבות מסויימות? באים מדי פעם בגוף בדרך כלל הרגליים למטה קרות והגוף חם , עד כמה הם מפריעים? מאד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    18/10/2009

ברוב המקרים אין לכך סיבה חולנית. במיעוט המקרים יתכן ויש בעיה הורמונלית מעין "גיל מעבר". אפשר לבדוק רמת הורמונים בגוף. כאמור קרוב לודאי שלא ימצא כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו