מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןרחל20/10/2009
שלום רב,
אני בת 28, היו לי כאבים בבטן ימינית עליונה,
ספירת דם:16.000 wbc
נטורופילים: 77.7
crp:60.67
במיון עשו לי CT ואבחנו את זה כאפנדיג'יטיס של המעי. האם עלי לפנות להמטולוג? או גאסטרולוג ? להמשך בירור. ממה נובע הדבר? ואיך אפשר לטפל בזה? או למנוע כאבים בעתיד.
תודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר גרי בלומברג20/10/2009שלום, טלי
הבדיקות מתאימות לזיהום חיידקי בגוף. כמו אפנדצית (דלקת תוספתן). האם קיבלת טיפול במיון? האם הוזמנת לניתוח? לא הבנתי מה נעשה במיון אחרי ה CT
הבדיקות יחזרו לנורמה בחלוף הזיהום ואין צורך בבירור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
טלי21/10/2009שלום ,
בהמשך להתכתבותינינו. שללו אפנדיצ'יטיס, אך איבחנו כאפנדיג'ייטיס במעי לפי בירור ה-CT אין הרבה חומר לקריאה ולהבנה באתרים הרפואיים במה בדיוק מדובר . לא קיבלתי שום אניטיביוטיקה, אך אמרו שצריך הרבה מנוחה ובמידה ויש החמרה לשוב למיון.והכאב יחלוף ואכן כך עשיתי. בייעוץ עם רופאת המשפחה עלי לבצע בדיקות דם נוספות, אך זו סבורה שעלי לפנות לייעוץ גאסטרו.
לא ברור לי עדיין במה היה מדובר? ולא נראה שיש תשובה מספיק ברורה לגבי אבחנה זו. אז למה יש זיהום חיידקי? מהיכן הוא נובע?
עשו לי בדיקות מקיפות ולא מדבור בעניין גניקולוגי או כיס מרה.הא לפנות להמטולוג?
תודה רבה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנדיג'ייטיס = appendagitis
ד''ר גרי בלומברג22/10/2009שלום, טלי
קודם כל התנצלותי שחשבתי שהתכוונת לאפנדציט ותודה לך עבור ההזדמנות להעשיר את הידע שלי ברפואה.
אפנדיג'ייטיס הוא מצב די נדיר של דלקת (אבל לא זיהום) בחלק שקשור למעי. המצב לא דורש טיפול אנטיביוטי ולא כירורגי וברוב המקרים עובר מאליו תוך מספר ימים. מומלץ נגד כאבים ומנוחה, להקלה.
בדרך כלל לא מופיע אם שינווים בספירת דם. לכן אני מסכימה עם הרופאה שלך שיש לחזור על הבדיקות שלא היו תקינות. ורק לפי התוצאות החדשות להחליט על צורך בבירור. אולי היה זיהום חיידקי חולף אן במקום אחר בגוף? לא מטפלים באנטיביוטיקה את ספירת הדם אלא את המטופל ואם אין סיבה לא מטפלים. אם הכאבים שלך חלפו ובדיקות הדם חוזרות לנורמה אין שום צואך לברר מה היה הזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)