מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסימטריה בכלוב הצלעותמודאג23/10/2009
שלום רב,
אני בן 24 שנים, שמתי לב לפני כמה ימים למשהו מאוד מוזר בגוף,שמתי לב שיש לי אסימטריה בכלוב הצלעות, כאשר מסתכלים לא כל כך מרגישים או רואים את זה בעין (יש הבדל בין צד ימין לצד שמאל אבל הבדל קטן, בקושי ניתן לראות אותו בעין- צד שמאל בולט יותר מצד ימין), אבל כאשר אני שואב אוויר ומסתכל שוב (אני כאילו נותן לעצמות/לכלוב הצלעות לבלוט), אז אני רואה שבצד שמאל הצלעות באיפשהו במקום מסויים בולטות במיוחד לעומת שבצד הימין המצב הוא לא ככה ונראה לי שהצד הימיני הוא התקין, לציין כי אני רזה מאוד (52 ק"ג- 170ס"מ) ולכן באופן כללי ניתן לראות בקלות את העצמות בגוף- (אני לא רזה בגלל חוסר תזונה-אבל אני לא מצליח להשמין- בדיקות דם תקינות ורמת המוגלובין תקינה) אבל לעומת זאת אני משוכנע שיש משהו לא בסדר בכלוב הצלעות בצד שמאל- לציין כי מדובר על כלוב הצלעות בחלקו התחתון- באזור שמתחת לעצם החזה – ובצד שמאל בלבד (כלומר מתחת ללב)- לציין כי מצב זה יכול להיות שהוא קיים מלפני מספר שנים רב, או אפילו מיום שנולדתי (אני לא יודע) , אבל אין כאבים, אין נפיחות, אין קשיי נשימה, בדיקות דם היו תמיד תקינות, ולא קיבלתי אף פעם מכה על הבטן או על כלוב הצלעות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות? האם מדובר באסימטריה טבעית ? או ייתכן שיש משהו לא בסדר?
לציין כי העצמות בכלוב הצלעות- (בצד שמאל) הן שבולטות ולא מדובר ב- "בשר" שבולט או גוש או כל דבר אחר...
מקווה שההסבר שלי היה טוב – בכל מקרה אני מוכן לצרף תמונה אם יש צורך בכך
אודה לכם מאוד על תשובתכם ומחכה לעזרתכם
בנוסף, לאיזה פורום ניתן לפנות בבעיה כנ"ל ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי24/10/2009כמעט בכל המקרים של מטופלים המתלוננים על תלונה דומה אין מדובר בחולי אלא במבנה מסויים. באופן נדיר ביותר יתכן ממצא חולני הגורם להתבלטות צלע אך אז בד"כ יש סימפטומים נוספים כגון כאב. הטוב ביותר להראות לרופא המשפחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

