מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר תסמיניםגיל07/11/2009
לד"ר שלום רב,
בן 26.בריא בדרך כלל,לפני שנתיים היה אילבוקטר עם דלקת תריסיון ודלקת קיבה.,לפני כחודשיים זה חזר קיבלתי טיפול .ולפני שבועיים +- חזרו הכאבי בטן.וחיכתי לבדיקה חוזרת.
אני אחרי ביצוע בדיקת תבחין נשיפה,התחלתי לקחת אומפרדקס עדיין סובל מאד מכאבי בטן תחתונה ומדיי פעם מכאבים בבית החזה.באמצע.חזרתי לרופאה היא אמרה לי שבמידה וגם יצא שוב פעם שיש לי את החיידק ההילאובקטר יהיה לה לתת לי רק קל בטן ואומפרדקס.בנוסף אני עושה בדיקת שתן.כי כעת גם בזמן השתן יש לי כאבים.רוצה לדעת בבקשה,האם במידה ויגלו לי דלקת בשתן האם זה יכול לגרום לכאבי בטן תחתונה? ,מה עליי לעשות כדי להתפטר מהכאבי בטן תחתונה אם יגלו שיש לי עדיין אילובקטר ברמה גבוהה.והרופאה לא תשלח אותי לגסטרו או תתן לי בדיקות נוספות לבצע.כי אולי זה בכלל מהמעי.או שזה מחלת קורהן מה לעשות כבר מתחיל להיות לחוץ ולחפש תשובה לפי התסמינים (:
דבר נוסף רוצה לדעת האם כאבי ראש באזור המצח ובאזור הרכות במשך שבוע ויותר.יכולים להיות מהתקררות או שזה כבר יותר מזה? עם אני נוגע באזור האף יש לי כאבים באזור.וגם באזור הרכות אם אני נוגע.הרופאת משפחה אמרה לי לקחת רק אקמול..
אשמח לקבל תגובות
בתודה
אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי07/11/2009דלקת בשתן עלולה לגרום כאב בטן תחתונה. אם יגלו לך הליקובקטר אין זה אומר בהכרח שהחיידק אחראי לתלונותיך. רוב האנשים שיש להם חיידק אינם סובלים ממחושים. אם כאבי הבטן נמשכים ולא עשו לך שום בדיקות הדמיה יש לשקול זאת, למשל גסטרוסקופיה+קולונוסקופיה+אולטרא-סאונד של הבטן. כאבים במצח יכולים להיות מסינוסיטיס אך אז יש גם נזלת סמיכה. מקריאת שאלתך עולה תחושה של דאגה. השאלה האם אינך מודאג מעבר לצפוי, הרגשת מתח וחרדה עלולים לגרום או להחמיר סימפטומים מעין אלה שיש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)